På ønskelisten

MERE VIL HAVE MERE // OM MIT NÆSTE DRØMMEKØB

22. maj 2015

ysl-tassel-bagMere vil have mere. Også når det kommer til lækre tasker. Og selvom jeg stadig er drønforelsket i min PS1, så har et nyt behov jo med at opstå, så snart et andet er stillet. Således er jeg kommet frem til, at jeg mangler en pæn taske i gå-i-byen størrelse og gerne i en clutch-lignende facon. Med undtagelse af en Zara clutch jeg købte sidste år, så har alle mine clutches næsten 10 år på bagen, så det er bestemt ikke fordi, jeg har skejet ud på det punkt. Og nuvel, jeg kan da sagtens nøjes med dem, hvis nu vi skal tage de fornuftige briller på, men da livet nu engang kan være lidt leverpostejfarvet uden drømme, har jeg tilladt mig at drømme  (med streg under drømme) om en dag at føje en ysl tassel bag til taskesamlingen herhjemme. Aller helst i sort med sølv hardware. Suk den er fin .. og suk, den er dyr! Men drømme kan man altid … og så skal man vel i øvrigt bruge sin første fuldtidsløn på et eller andet egoistisk ikke? 😉

 • Reply
  Carina Trinhammer
  22. maj 2015 at 7:57

  Åh, vi drømmer om mange af de samme ting, søde Line. Hvem der bare havde råd? 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   22. maj 2015 at 11:13

   Tænkte godt at jeg kunne regne med dig på denne søde Carina. Jeg er jo i øvrigt SÅ misundelig på din taskesamling. Årh den Chanel .. og PS i ruskind!

 • Reply
  Theresa
  22. maj 2015 at 13:15

  Min første fuldtidsløn blev brugt på husleje og mad… Måske ville jeg hellere have haft så fin en taske, selvom det betød jeg måtte stå på gaden sulten og hjemløs…

  • Reply
   infashionwebelieve
   22. maj 2015 at 13:17

   Haha jeg er muligvis også lidt naiv når jeg kommer til omfanget af min indtægt kontra udgifter, men har en lyserød forestilling om at skulle forkæle mig selv gevaldigt ovenpå så mange års studie. Men måske det også for mit vedkommende ender i fagforeningsbidrag, husleje og andre keeeedelige ting 😉

 • Reply
  Ida
  22. maj 2015 at 17:17

  Den er rigtig pæn og jo ens første løn skal da bruges på noget man kan huske tilbage på 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   22. maj 2015 at 20:46

   Sådan Ida, er glad for du kan følge mig i min økonomiske ufornuftighed 😉

 • Reply
  Julie Mænnchen
  24. maj 2015 at 21:26

  Den er også bare noget så pæn! Den drømmer jeg også om 😀

  • Reply
   infashionwebelieve
   25. maj 2015 at 21:05

   Håber det lykkes for os begge en dag, søde Julie!

Kommenter