På ønskelisten

STILL DREAMING OF A KIMONO

3. april 2015

zara-kimono// LONG FLORAL KIMONO //

Jeg fornemmer, at jeg ikke er den eneste, der har sat jagten ind på en af sæsonens helt store tendenser; kimonoen. Derfor gætter jeg på, at I heller ikke har noget imod, at en kimono endnu engang får lidt taletid her på bloggen. Jeg har nemlig udset mig endnu en favorit, som jeg er svært fristet af. Denne gang fra Zara. Jeg synes, mønster og farver er noget af det smukkeste og jeg kan sagtens se den gå an både til bare ben til sommer, men også med jeans under til vinter for at forlænge dens anvendelighed. Den er en smule dyrere end de andre kandidater jeg overvejer, men til gengæld ser kvaliteten ud til at være i top, og hvis jeg gerne vil kunne bruge den mere end bare en enkelt sæson, så er de penge formentlig godt givet ud.

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

Kommenter