Et godt tip På ønskelisten

BLACK LILY ONLINE PÅ WEBSHOPPEN

26. januar 2016

black-lily-merimeri

II 1 SIMPLE TOP II 2 PRINTED DRESS II 3 OVERSIZED SCARF II 4 LEATHER TOTE BAG II 5 LEATHER PANTS II 6 POINTY LEATHER BOOTS II

Endnu et lækkert basismærke er online i min webshop, og jeg har glædet mig til at kunne dele mine favoritter med jer fra det danske mærke BLACK LILY.

Dengang jeg var tøjpige i Bahne, var BLACK LILY altid det af accessories mærkerne, som jeg glædede mig mest til de nye kollektioner fra, og jeg har gennem tiden haft en del tasker og tørklæder derfra. Nu har mærket så udvidet til også at lave nogle ret fine basisstyles, og hvis bare tøjet er i halvt så god kvalitet som deres accessories, så tegner det godt.

Kender I til mærket i forvejen?

Reklame. Indlægget indeholder links til produkter, der kan købes i min webshop.

    Kommenter