Det har jeg på

WHAT I WEAR // BOHEMIAN LACES

21. maj 2015

bohemian-blouse// ZARA TOP // H&M JEANS // BIANCO BOOTS // PROENZA SCHOULER BAG //

Har slet ikke fået vist jer en af mine nyeste garderobefavoritter; en boho-inspireret blondetop fra Zara. Den bliver flittigt brugt for tiden enten i kombination med jeans eller nederdel og jeg synes, begge dele komplimenterer den fortrinligt. Tænk jer også hvor fin den ville være til ruskindsnederdelen, som jeg erklærede min kærlighed til forleden.

 • Reply
  StyleStories
  21. maj 2015 at 13:31

  Den er superfin! Elsker også sådan nogle feminine og sommerlige bluser kombineret med noget råt forneden 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   22. maj 2015 at 11:12

   Den kombination har jeg også fundet ud af, at jeg er ret glad for. Tidligere har jeg ellers gået i en lang bue udenom alt, hvad der rimede på romantiske bluser, men denne er altså spot on!

Kommenter