Det har jeg på

LAST OUTFIT FEATURING BABY BUMP

7. august 2018

II LULU’S DRAWER TOP II H&M NEDERDEL (gammel, lignende HER) II SHOE THE BEAR SANDALER II PROENZA SCHOULER TASKE II 

Jeg kan nok ikke overbevise nogle om, at billederne her er skudt i dag. Det er der 1 stk gravid mave for meget tilstede af. Billederne er istedet skudt dagen inden mit vand gik, og således nåede jeg aldrig at dele dem inden vi pludselig stod med en yderst livlig baby i armene. Men jeg tænker, at I ikke har spor imod, at billederne alligevel får lov at blive delt herinde mens jeg forsøger at finde mig til rette i post-fødsel kroppen og tilhørende garderobe. 

I slutspurten af min graviditet var der egentlig noget dejligt befriende ved, at udvalget af tøj, jeg stadig kunne passe, var ret begrænset. Så var der ligesom ikke de store valg at tage stilling til om morgenen, hvilket havde en positiv indvirkning på antallet af tøjkriser. Den prikkede nederdel fra H&M Mama har været en lifesaver under graviditeten. Den har klart været mit mest brugte stykke tøj, og jeg kan kun på det varmeste anbefale elastiske slå-om-nederdele som gravid. I anledning af billederne her havde jeg parret den simpelt med en stroptop, favoritsandalerne fra Shoe the Bear og min Proenza taske. 

Egentlig er det lidt vemodigt, at det her er de sidste billeder, jeg har af min gravide mave. Jeg er fuld af beundring over dét kroppen går igennem under en graviditet, og selvom jeg selvfølgelig også havde dage (mange af dem) hvor jeg savnede min gamle krop og ikke mindst fysik, var jeg nu alligevel ret tilpas i min gravidkrop og jeg kan godt lidt savne den store runde mave og de daglige spark. Dem får jeg nu stadig, nu er de bare velplaceret mod mine ømme mælkebryster eller bløde mave, når jeg pusler den lille dame, og det har selvfølgelig også sin charme. 

Kan I have en dejlig solskinstirsdag, og nyde de mildere varmegrader inden hedebølgen igen vælter ind over os i morgen. 

 

    Kommenter