Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

6. august 2018

Hej derude,

Selvom det bare har været et par ugers pause, har jeg altså savnet at dele indlægget med mine yndlingsglimt. Ikke mindst fordi jeg hører fra jer, at det også især er et af de indlæg, I sætter pris på herinde. Derfor udnytter jeg lige, at Nola sover middagslur, og jeg derfor med god samvittighed kan snige mig til lidt tid foran computeren, som jeg jo passende kan bruge på at dele en håndfuld små rare glimt.

Nu er det jo ikke fordi der sker så meget opsigtsvækkende her i barselsboblen. Dagene flyder lidt ud imellem hinanden, og da min fysisk stadig er lidt mærket post fødsel, er det også stadig lidt begrænset, hvor langt omkring jeg kommer. Til gengæld flyder mit fotoalbum over med babybilleder, og lets face it, billeder i den kategori trumfer det meste, og således har det ikke været noget problem at finde billeder til denne uges ‘små glimt fra ugen der gik’

II Min vældig fine nye plakat fra Hein Studio. Den er købt som første skridt på vejen til at opdatere vores billedvæg herhjemme II

II Nola betaget af den store vide verden ♥  Synes stadig hun ser så frygtelig lille ud i den store autostol, men den lille dame klarer heldigvis køreture i stiv arm (og for det meste sovende), så det lader ikke til at misfornøje hende at sidde i stolen. Og hønemor her prøver derfor lige at slappe lidt af i det, ahem II 

II I lørdags satte Mads og jeg kurs mod Værnedamsvej og en frokosttartar på Les Trois Cochons. Jeg har glædet mig til en omgang steak tartare nærmest siden jeg stod med en positiv graviditetstest i hånden tilbage i december, og således var det et glædeligt gensyn. Og så var det i øvrigt bare vildt rart at komme lidt ud af barselshulen derhjemme II

II Det overrasker mig stadig, hvor lang tid man kan bruge på at sidde og kigge på sådan et lille menneske. Jeg kan føle mig så uendeligt magtesløs, når hun nægter at overgive sig til søvnen, og så i det sekund hun sover, da kan jeg næsten ikke vente til hun igen vågner II

II Til gengæld er der også visse perks ved sovende baby. Som fx at jeg kan nyde et glas koldt Shandy (øl og lemonade) mens Mads kokkererer til mig. Jeg har helt bestemt vundet i livets lotteri II

II Jeg har døjet med et meget lavt blodtryk post fødsel, og lægens ordre var at spise noget mere fed mad. Tjek. Det kan jeg godt klare. Og en kage baseret på fed smøreost kan vel næppe passe bedre på den ordre. Så håber vi bare, at jeg ikke ender med at tage alle mine graviditetskilo på i kagevægt II

    Kommenter