Det har jeg på

OOTD: ALL SMILES AND HAPPY FACES

1. august 2017

p7260081 p7260130 p7260085II KJOLE VERO MODA (udsolgt, kommer igen i sort og grøn i slut august) II NET SØSTRENE GRENE II ESPADRILLOS H&M II

Billederne her blev taget en aften i sidste uge, hvor jeg lokkede Mads med ud på en aftentur med den skumle bagtanke, at jeg forhåbentlig kunne lokke ham med forbi Vesterbro’s bedste bland selv slik butik til lidt lækkerier. Hvordan det gik, afslørede jeg på billedet her. Siden da kom jeg helt fra billederne igen, indtil jeg i morges fik tømt SD kortet på mit kamera, og blev mindet om dem. Og det blev jeg helt glad af, fordi jeg ser så glad ud på billederne. Lykkelig, sådan helt ind i maven. Det var  i øvrigt inden, jeg fik bland selv slik, så det er ikke engang forklaringen, haha.

Det er snart et år siden, at Mads og jeg gik fra hinanden, og det år føles på en og samme tid som det korteste og længste i mit liv. Meget er, som I ved, sket siden, og heldigvis er jeg i dag et meget bedre sted, end jeg var for et år siden. Tilbage sammen med Mads og mere end nogensinde før afklaret omkring og sikker på, hvad der er vigtigt for mig i mit liv. Tosomheden og kærligheden, ærlige og uundværlige venskaber, familieliv og hjemmeliv. De ting, der gør mig glad, giver mig ro. De ting, der får mig til at smile, med både øjnene og munden. Præcis som på billederne her. 

Selvfølgelig vil der igen komme dage, hvor smilet ikke når helt op til øjnene, og hvor hverdagen er mere grå end farverig. Men på de dage vil jeg huske på billederne her, og huske på, hvor glad jeg var lige der på den røde bænk på Vesterbro med mit yndlingsmenneske bag kameraet. 

p7260106

 • Reply
  Malene Green
  1. august 2017 at 16:12

  Har også været forbi og kigge på de net, men synes de var så små. Men når jeg nu ser dit, ser det jo stort ud?… Hm… 🙂

  • Reply
   merimeri
   1. august 2017 at 16:49

   Jeg synes også først at nettet så forfærdeligt småt ud, men det fik chancen … og heldigvis giver det sig en del fordi nettet er så grovmasket, så afhængig af hvor meget fylde og vægt du har i, så former nettet sig efter det 🙂

   • Reply
    Malene Green
    1. august 2017 at 22:21

    Mange tak for svar! Så tror jeg også det får chancen 😉
    Du er meget farlig og følge på både blog og insta. Man bliver fristet…

    • Reply
     merimeri
     1. august 2017 at 22:31

     Haha, det beklager jeg! Heldigvis er det blot en fristelse til 25kr denne gang 😉

 • Reply
  Sophie
  1. august 2017 at 20:11

  Fint net! er det købt for nyligt? og hvad mon det kostede? 🙂

  • Reply
   merimeri
   1. august 2017 at 22:32

   Hej Sophie, det er købt for et par uger siden, og findes både i denne petroleumsblå, en støvet grøn og karrygul, og mon ikke, det stadig er til at finde i butikkerne. Det kostede 25kr, så en ret overkommelig pris 🙂

Kommenter