Boligindretning

INTERIOR // OUR DAYBED HAS ARRIVED

3. juni 2016

P5290007 P5290009 P5290010II ILVA DAYBED II H&M PILLOWS II IKEA PALM II ETSY RUG II SILVAN PAPER LAMPS II

I lørdags kom vores daybed endelig – og ovenikøbet hele 15 uger tidligere end forventet, og ILVA har dermed igen fået lidt point i banken hos os. Daybeden blev straks placeret oppe på vores kontor, som jeg i øvrigt tidligere har vist billeder fra her, og med undtagelse af nogle billeder på væggene, er rummet nu så godt som færdigt, og det er efterhånden kun småting vi mangler rundt omkring i lejligheden, for at sige vi er kommet helt i mål. Det er nu en rar tanke!

I plejer altid at være ret glade for de indlæg, hvor jeg deler glimt herhjemme fra, og nu da vi nærmer os målstregen, må I endelig sige til hvis der er noget særligt, I godt kunne tænke jer at se billeder fra og så skal jeg med glæde invitere jer med på en rundtur. Vores stil er et godt miks af designklassikere, genbrugsfund, DIY og budgetkøb fra IKEA, og den er så tilpas simpel, at jeg vil mene, de fleste kan gøre den kunsten efter, hvis man er til den stil.

 • Reply
  Lullumut
  5. juni 2016 at 21:11

  Den er da super flot! 🙂 Jeg vil gerne se billeder fra jeres badeværelse. Mener kun du har vist et enkelt stilleben.

  • Reply
   merimeri
   6. juni 2016 at 19:36

   Uh, der fandt du lige min akilleshæl Louise 😉 Badeværelset er vi faktisk ikke færdige med – foruden det stilleben, jeg allerede har vist. Det kræver nemlig et lidt større byggebudget at komme helt i mål, så er det et af de projekter, vi har nedprioriteret til fordel for at rejse.

Kommenter