Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

6. juni 2016

Så blev det mandag igen og ovenpå en af de bedste weekender længe, er jeg i den grad klar på en ny uge. Især med de mange gode stunder, som sidste uge bød på, med i baggagen. Selvom sidste uge var usædvanlig travl med arbejde, blev blev der alligevel tid til en masse rare ting i selskab med nogle af de bedste mennesker, jeg kender.

IMG_7352Som fx selskabet af ham her på Bryggen igår, hvor vi – sammen med resten af København – nød eftermiddagen i solen. Og overraskende god sushi fra Hatoba 

IMG_8145Fredag ville vi egentlig have været tidligt afsted fra arbejde for at tage ned og grille hos mine forældre på Sydsjælland, men da jeg endte med at blive opholdt af arbejde, allierede vi os istedet med et fredagssæt bestående af aperol spritz, pizzaer fra Itzi Pizza og sol på Litauens Plads. Ikke noget ganske tosset byt, når nu det skulle være.

IMG_8158Hele lørdagen brugte vi istedet hos mine forældre, hvor vi for første gang i år fik dansk sand under tæerne. 

IMG_8166Bare skuldre, morgenhår og morgenmad i en solbeskinnet gård. Min start på dagen igår kunne ikke have været bedre.

IMG_8167Min yndlingsfrugt må uden tvivl være vandmelon, og jeg kunne (næsten) leve af det her om sommeren. Sammen med min nye favoritperson Mindy Kaling, som da også godt måtte underholde mig resten af sommeren. Har I læst hendes bog? Virkelig underholdende!

IMG_8168Der findes ikke noget bedre end rejsedrømme og efter at have læst om Hong Kong i Berlingskes rejsetillæg i weekenden, føler vi os ret sikre på, at Hong Kong skal være det næste større rejseeventyr.

IMG_5582Torsdag blev det også til et smut forbi Distortion, sammen med Mads og min veninde Kristina. Vi skulle alle op og arbejde fredag morgen, men når man bor midt i festlighederne, virkede det skørt ikke lige at slå vejen forbi. Og vi havde sådan et par gode timer med solskin og hip hop på Sønder Boulevard.

Kommenter