Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

30. maj 2016

Årh hvor har den forgangne uge været rar. Jeg har haft så mange gode aftaler og planer, at ugen simpelthen er fløjet afsted. Det særligt gode humør hænger uden tvivl sammen med sommervejret, som er garant for mere energi og lysten til at få så meget som muligt ud af dagene, og jeg kan blive sådan helt ekstatisk ved tanken om, at sommeren kun lige skal til at begynde.

IMG_8129Jeg fik i weekenden årets første softice. Denne fra Hansen Flødeis på Bryggen, som i den grad var en succes. Det kan godt være, at det er svært at holde sig i skindet om sommeren, når det kommer til søde sager, men når noget kan smage så godt, så ville det dælme også være kedeligt ikke at lade stå til bare engang i mellem.

IMG_8128Igår udnyttede Mads og jeg det gode vejr til at lege turister i egen by og vi fik for første gang prøvet Havnebussen. Jeg har tidligere tænkt, at København måtte være en lidt kedelig by for turister, men hey, vi har jo det hele; flot arkitektur, vand, en blomstrende mad- og musikscene og masser af kulturelle tilbud. Og således blev jeg på en havnebus igår eftermiddags lige lidt mere forelsket i vores by.

IMG_8108Sidste uge prøvede vi Aarstidernes Vegetarkasse, som jeg også skrev lidt om sidste mandag og som nogle af jer nok også har kunne fornemme på min snapchat. Sammen med frustrationen over at kede mig som vegetar, haha. Ej, Aarstidernes råvarer er bestemt lækre, men opskrifterne kedede os og vi fik slet ikke den aha-oplevelse, som vi nok havde håbet lidt på. Til gengæld har det føltes godt i kroppen at køre en kødfri kost i nogle dage, og da jeg lørdag indtog ovenstående måltid var selvmedlidenheden heldigvis på retur. Vi kommer derfor til at fortsætte med et par ugentlige vegetardage, men dog med opskrifter vi selv finder på istedet.

IMG_8096Fredag fik jeg sammen med  Mads og min veninde Kristina endelig anledning til at besøge cocktailbaren Gilt på Rantzausgade. Og det bliver helt sikkert ikke sidste gang. Så hyggelig stemning og gode cocktails. Mmm.

IMG_8091Til Mads’ fødselsdag tilbage i februar gav jeg ham en invitation til Michelin-restauranten Relæ, og i fredags havde vi endelig fået bord. Og det var sådan en god oplevelse. Mad og vin, der i den grad udfordrede vores smagsløg og en helt eminent atmosfære og betjening. Vores første men bestemt ikke sidste Michelin-middag.

IMG_8073I sidste uge fik jeg også årets første kirsebær. Så er det altså definitivt sommer <3

IMG_8070Ligesom min sommerlykke er gjort, når jeg en tirsdag aften bliver indviet til hotdogs på grillen og kølig rose på min venindes altan.

IMG_8127Jeg håber aldrig, at jeg bliver for gammel til at finde min indre prinsesse frem og snurre rundt på gulvet derhjemme i glæde over nyindkøbt nederdel.

Hav en glædelig mandag alle sammen og forhåbentlig den bedste start på ugen <3

 • Reply
  Lullumut
  30. maj 2016 at 19:29

  Sikke en masse dejlige ting, du har foretaget dig 🙂 Det er så dejligt med de lyse aftener og de varme temperaturer 🙂 Rigtig flot nederdel, du har fået dig.

  • Reply
   merimeri
   30. maj 2016 at 20:45

   Ja, sidste uge var fuld af gode ting – og det er så rart med disse indlæg, at få mindet sig selv om de mange små, gode ting, der sker i løbet af ugen. Tak for rosen søde Louise 🙂

 • Reply
  Ida
  31. maj 2016 at 6:42

  Hvor er den nederdel fra søde Line.
  Jeg er vild med den og kan ikke finde den nogle steder..

Kommenter