Hverdagsliv

Med vind i skørterne

14. maj 2013

Zara silk shirt / Zara skirt / Bianco boots

Nu lød jeg jo helt frelst da jeg snakkede onlineshopping tidligere .. Det er jeg ikke .. Altså frelst! I går fejrede jeg nemlig en god indsats med opgaven og købte denne fine nederdel fra Zara med hjem. Mig og Zaras fysiske butik på strøget har ellers et rimelig anstrengt forhold til hinanden og det er yderst sjældent jeg får forvildet mig derind. 1. størstedelen af ekspedienterne derinde er så sure at det halve kunne være nok og 2. der er altid så ulideligt mange mennesker derinde. Igår havde jeg dog nærmest butikken for mig selv, og det kunne være gået grueligt galt hvis ikke det var fordi jeg kun havde 10 minutter at slå mig løs på. Derfor var jeg også mådeholden og shoppede kun nederdelen med hjem. Har  nemlig et mål om at få tilføjet bare en lille smule mere print til garderoben i løbet af de næste par måneder, fordi jeg synes det er sådan en fin tendens. Næste item på listen er et par printede bukser og jeg hælder pt mest til disse eller disse
Hvordan har I det med hele den her print tendens? 
 • Reply
  anodetofashion
  14. maj 2013 at 19:53

  Hvor er billederne fine, og nederdelen er virkelig flot til dig! Jeg elsker det hele!

 • Reply
  Line S.
  14. maj 2013 at 20:32

  Dejlig kommentar, tak smukke <3

 • Reply
  Colombe de la paix
  14. maj 2013 at 21:54

  Rigtig fint outfit! 🙂 Forårsagtigt uden at blive for romantisk 😉 Jeg er vild med print-tendensen! Har bestilt et par printede shorts hjem og overvejer faktisk også de grå bukser med snakeprint som du gør! 🙂

 • Reply
  Miss M
  14. maj 2013 at 22:01

  Så fint et outfit 🙂

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  14. maj 2013 at 23:10

  Hvor er den lækker den nederdel Line!
  Den vil uden tvivl gøre din sommer meget bedre 🙂

 • Reply
  Line S.
  15. maj 2013 at 12:29

  Det er også min plan 😉 Så den sommer der må i øvrigt meget gerne snart komme!

 • Reply
  Line S.
  15. maj 2013 at 12:30

  Tak Miss M 🙂

 • Reply
  Line S.
  15. maj 2013 at 12:32

  Printede shorts overvejer jeg også ret kraftigt. Er især vild med de blomstrede du har valgt!

 • Reply
  Karina
  15. maj 2013 at 13:27

  Du ser bare rigtig fin ud 🙂

 • Reply
  Line S.
  15. maj 2013 at 15:01

  Tak søde Karina 🙂

Kommenter