Hverdagsliv

SUBURBAN QUEEN

18. juni 2014
Envii by Clamour 4 glamour coat / Gina Tricot dress / Yvonne Kone bumbag / Nike sneakers

Et hurtigt dagens skudt igår på vej hjem til mine svigerforældre for at låne bil til et Ikea-besøg. Vi har længe godt kunne tænke os en ny sofa, og nu skulle det altså være. Jeg er typen der har det bedst med altid at have et eller andet projekt i lejligheden (min kæreste har det desværre ikke helt på samme måde), og jeg kan altid finde et eller andet jeg gerne vil lave om eller udskifte. Kender I det? 
Nåh men vi blev heldigvis enige om denne sofa, og nu glæder vi os bare til at få skiftet vores store sofa ud med en mindre og lidt mindre klodset sofa. Tror det bliver godt! Måske det derefter også snart er tid til en ny tour de lejlighed her på bloggen, dét plejer I at tage så godt imod.
Hav en dejlig dag piger, jeg vil smutte afsted på job nu.
 • Reply
  Stephanie
  18. juni 2014 at 8:46

  wow en flot kjole 😀

 • Reply
  Colombe de la paix
  18. juni 2014 at 16:36

  Den sofa har vi herhjemme! Den kan anbefales! :DOg en rundvisning i din lejlighed ville være fedt.

 • Reply
  Ida
  18. juni 2014 at 17:57

  Ja jeg stemmer for en tour de lejlighed – måske både et før og efter billede? :)Jeg kender godt lidt det med projekterne, det er bare mere tiden til dem, som er svære at finde synes jeg 🙁

 • Reply
  Amy Dyrholm
  18. juni 2014 at 22:26

  Virkelig pæn kjole!

 • Reply
  High on Fashion
  18. juni 2014 at 22:30

  Den sarte lyserød jakke er bare så pæn til dig 🙂

 • Reply
  Line
  20. juni 2014 at 17:24

  Tak Stephanie. Jeg er også så glad for den at jeg har måtte købe den i 2 farver 😉

 • Reply
  Line
  20. juni 2014 at 17:25

  Årh det er jeg glad for at høre! Håber også snart at få solgt vores gamle sofa, så jeg kan få den nye sat op!

 • Reply
  Line
  20. juni 2014 at 17:25

  Kender godt det med den manglede tid – det er også primært i ferier jeg har overskud til at få gjort noget ved det!

 • Reply
  Line
  20. juni 2014 at 17:25

  Tak Amy, jeg er også super glad for den!

 • Reply
  Line
  20. juni 2014 at 17:25

  Tak søde, det er jeg glad for du synes!

Kommenter