Hverdagsliv

SOMMERFERIESHOPPING

15. juni 2014
Mango dress (here) / Stine Goya x H2O sandals

Et dagens fra vores sidste aften på Mallorca – iført nyindkøbt kjole. Kender I det med at det er som om dankortet sidder lidt mere løst ved hånden når man er på ferie? Jeg glemte i hvert fald alt om shoppeliste og gode itentioner, og fik købt lidt blandet med hjem, som jeg glæder mig til at vise jer her på bloggen. Disse, ikke just fornuftprægede køb, skal dog retfærdiggøres ved, at der skal skrues ned for shoppingen den kommende tid, så jeg kan komme tilbage på rette kurs. En gang imellem føles det dog rart bare at give efter, og shoppe af lyst, frem for med fornuften, så det vil jeg lade der være plads til.
 • Reply
  Kathrine Johansen
  15. juni 2014 at 19:05

  Synes kjolen er super sød, og kender det ikke! jeg er satans god til at sige nej, og spare pengene! :)Kig gerne forbi min blog, knuus!http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 • Reply
  Kristina Lund Jensen
  15. juni 2014 at 19:47

  Så længe det bare er budgetvenlige køb, så går det nok alt sammen ;)Jeg kender det dog alt for godt selv.. Jeg har det dog bare med at købe lidt for dyre ting, for penge jeg ikke har – for man er vel på ferie! Men det skal der altså også skrues ned for fra min side. Der ser i øvrigt super fin ud i den kjole! Kh

 • Reply
  Kristina Lund Jensen
  15. juni 2014 at 19:48

  * du ser 😉

 • Reply
  Miss M
  15. juni 2014 at 20:06

  Super pænt outfit:-)Sjovt nok er jeg total modsat mht ferieshopping. Jeg shopper ikke på ferie med mindre der er Chanel butik(da man jo ikke kan købe det i DK) eller lignende. Og sådanne køb er skam planlagt hjemmefra;-)

 • Reply
  High on Fashion
  15. juni 2014 at 21:17

  Du ser virkelig fin ud 🙂

 • Reply
  Ida
  16. juni 2014 at 5:57

  Det kender jeg rigtig godt og følelsen er så god i situationen :)Kjolen er virkelig fin og ser super dejlig og luftig ud 🙂 Glæder mig til at se alle dine andre køb 🙂

 • Reply
  Simone Klinke Christensen
  16. juni 2014 at 12:23

  Den kjole er simpelthen så fin, og den passer godt sammen med dine badesandaler 😉

 • Reply
  Line
  16. juni 2014 at 15:35

  Årh du er sød. Og det er altid godt at have noget i garderoben der går godt til badesandalerne 😉

 • Reply
  Line
  16. juni 2014 at 15:35

  SÅ god – desværre går der ikke lang tid før følelsen bliver afløst af noget der minder om dårlig samvittighed 😉

 • Reply
  Line
  16. juni 2014 at 15:35

  Tak søde!

 • Reply
  Line
  16. juni 2014 at 15:36

  Sejt! Gid jeg havde rygraden til det. Dét må være et punkt til selvudvikling 😉

 • Reply
  Line
  16. juni 2014 at 15:37

  Ja det er heldigvis ikke de dyreste ting jeg har med hjem – men når jeg gør det samlede beløb op, så kunne jeg lige så godt have købt en af de dyrere ting som jeg går og bilder mig selv ind at jeg ikke har råd til, og så have sparet alle de penge på highstreet.

 • Reply
  Line
  16. juni 2014 at 15:38

  Sejt Kathrine. Gid jeg havde den selvdisciplin!

 • Reply
  Sofie
  16. juni 2014 at 19:42

  Ej, sådan en kjole mangler jeg! Hvordan er Mango i størrelsen egentlig? Har faktisk aldrig købt noget derfra tidligere 🙂

Kommenter