Hverdagsliv

SUMMER NIGHTS

12. juni 2014
 H&M; cashmere knit / Moss Copenhagen skirt / Stine Goya x H2O sandals

Et hej og et outfit fra Mallorca. Her er så skønt hernede, temperaturen siger 30+ og vi bor praktisk talt midt på stranden, som nogle af jer måske også har set på min instagram. Dagene bliver brugt med en god bog på stranden, og aftenerne med kølig hvidvin og god mad på altanen. Perfekt måde at starte sin sommerferie på. Vi har været et par dage i Palma, som vi kan gå til fra hvor vi bor, og jeg har da også fået shoppet lidt. Blandt andet et par seje (lyserøde, selvfølgelig) Adidas sneakers, som jeg fandt til under halv pris af hvad de koster derhjemme. Dem glæder jeg mig til at vise jer!
Vi har ikke internet i lejligheden, og da jeg helst vil begrænse min tid indendøre på cafeer med wifi, så bliver alle jeres kommentarer desværre først besvaret lørdag når jeg er hjemme, men så kan I også tro jeg glæder mig til at læse hver og en.
 • Reply
  Kirstine
  12. juni 2014 at 8:23

  Hold op hvor lyder og ser der dejligt ud, dér på Mallorca! Lidt misundelig her med to eksaminer og to uger til sommerferie endnu 😉

 • Reply
  Stephanie
  12. juni 2014 at 9:06

  Årh de sko :)vil også have et par.

 • Reply
  High on Fashion
  12. juni 2014 at 10:28

  Hvor er du heldig 🙂 Smukke billeder 🙂

 • Reply
  Colombe de la paix
  12. juni 2014 at 16:29

  Fint outfit – men i de omgivelser er alt jo pænt 😉

 • Reply
  Ida
  12. juni 2014 at 17:08

  DEjligt at I nyder det og der ser og lyder også bare så skønt :)Og husk så at tage varmen med hjem 😉

 • Reply
  Lullumut
  13. juni 2014 at 0:16

  Åh, så skønt – og de smukkeste billeder 🙂 Synd at de vandrette billeder bliver så små. Det må du lige fixe i bredden eller tage dem på højkant :-)Jeg har haft en sindssyg job-uge, så jeg længes endnu mere efter ferie med disse billeder 🙂

 • Reply
  sortegrisen
  13. juni 2014 at 8:05

  Så fine billeder og skønt med 30 grader og ferie – snyd! :)Pernille

 • Reply
  Line
  16. juni 2014 at 15:38

  Du kan tro det også blev nydt til fulde 😉

 • Reply
  Line
  16. juni 2014 at 15:39

  Ja jeg må lige huske at billederne helst skal tages på højkant, så de passer til mit nye layout.Håber du kom vel igennem den sindsyge uge – og så bare tænk på at du nu er én uge nærmere ferien 😉

 • Reply
  Line
  16. juni 2014 at 15:39

  Du kan tro jeg også nød det søde Karina.

 • Reply
  Line
  16. juni 2014 at 15:40

  Præcis 😉 Hvem der bare havde et middelhav som baggrund altid.

 • Reply
  Line
  16. juni 2014 at 15:40

  Årh jeg gjorde ellers mit bedste, men synes nu godt lige temperaturen herhjemme kunne tåle at blive skruet bare lidt op 😉

 • Reply
  Line
  16. juni 2014 at 15:41

  Er også SÅ glad for dem. Det er fedt at have strandsandaler som rent faktisk ser cool ud.

 • Reply
  Line
  16. juni 2014 at 15:42

  Uha ja, jeg føler mig også noget priviligeret over at kunne gå på sommerferie så tidligt i år. Men det er også med at nyde det, eftersom det formentlig bliver sidste lange sommerferie, inden det voksne arbejdsliv kalder.

Kommenter