Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

24. juni 2019

Hej fine I, velkommen tilbage fra weekenden. Håber, den har været god ved jer? Med rigelige mængder solskin, sommeris og sankt hans fejring.

Jeg har brugt weekenden i Aalborg med min lille familie, og det har været sådan en skøn getaway med endnu en påmindelse om, hvor mange dejlige steder vi har i Danmark. Det vinder altså på os, det der med at holde ferie herhjemme, og det glæder mig, at vi allerede er godt igang med at vise Nola at eventyr både kan fås ude i den store verden, men også bare et par timers kørsel fra hverdagen derhjemme. Vi har morgenbadet i Limfjorden, spist lækker mad, nydt den nordjyske ro, spist nærmest en uendelig mængde af danske jordbær, kysset lidt ekstra på Nola, der har klaret turen så flot, og trillet de små hyggelige Aalborgenske gader tynde. Weekenden har været herlig, har den. Også selvom alt det gode sluttede lidt brat, da Nola havde 39 i feber, da vi kom hjem, og brugte aftenen på at kaste den smule mad op, vi var lykkedes med at få i hende. Natten har været tilsvarende urolig med febervarm og pjevset baby, og vi er alle lidt maste i dag. Derfor glæder jeg mig også ekstra over, at jeg er på barsel en måned endnu, og derfor uden dårlig samvittighed kan tage mig en hjemmedag med Nola, hvor vi nusser lidt ekstra. Lige nu sover hun, og jeg har taget en executive beslutning om at udskyde tøjvask og oprydning og har istedet placeret mig blødt i sofaen med benene oppe, og er klar til lidt mandagsskriblerier til bloggen og et kært tilbageblik på ugen der gik.

II Jeg har besluttet mig for, at selvom vi ikke har egen have, vil jeg alligevel nyde det, som om vi havde. Den forgangne uge har jeg således rykket frokostsetuppet med Nola ud i det fri, og ej hvor har det været hyggeligt at kunne kigge på blafrende blade og fugle i træerne, mens rugbrødsmadderne fortæres. Som en lille (stor) sidegevinst slipper jeg for at samle rugbrødshapsere op fra gulvet efterfølgende. Det er win win! II

II Glade tosser på tur. Bæreselen har stadig god vind i sejlene herhjemme, og hver gang glæder jeg mig over, at Nola stadig gider den, for hold nu op hvor er det hyggeligt at være ude og beskue verden med hende på maven II

II Fineste Aalborg kulisse at trille til lur i. Hjelmerstald-gaden, en lille skjult tidslomme midt i byen, imponerede os. Tænk at bo i gaden der! II

II Søndag morgen startede vi dagen med et forfriskende dyp i Vestre Fjordpark – et rekreativt område anlagt ved Limfjorden, og som lod til at være et populært tilflugtssted for Aalborggensere i alle aldre. Sådan et sted gad jeg godt have i baghaven! II

II Vi spiste godt i Aalborg. Weekendens bedste måltid var der dog ingen tvivl om, tilfaldt Musikkens Spisehus, der er restauranten der hører til det smukke arkitektoniske Musikkens Hus i første parket til fjorden. Deres sprøde og saftige rødspætte med håndpillede rejer. Oh my! Den drømmer jeg lidt ekstra om i dag, hvor frokosten byder på en flad leverpostejsmad, haha. II

II Der var badekar på vores hotelværelse. Åh hvilken luksus! Og pludselig var al ængstelighed over, hvad vi skulle få tiden til at gå med på hotelværelset, når Nola var puttet, forsvundet, for et karbad har jeg dælme drømt om nærmest siden jeg for snart et år siden, sidst sad i et badekar på vej til at bringe Nola til verden … II

 

 

 

    Kommenter