Hverdagsliv

THAT SPORTY FEELING

25. juli 2014

var partnerId=1671;

H&M; top / Moss Copenhagen skirt / Yvonne Koné heels / Stella McCartney bag

Toppen her er et Mallorca-køb som jeg virkelig har haft svært ved at finde ud af hvad jeg skulle stille op med. Jeg var ikke i tvivl da jeg stod med den i butikken, men efterfølgende har jeg ikke fået den brugt, og den har bare hængt og truet med at være endnu et feriefejlkøb. Jeg vil dog ikke skille mig af med den, uden at have givet den en chance, så igår kom den på, sammen med lædernederdel og hæle. Egentlig en ganske fin kombination, og endte da også med at høste et par komplimenter på vejen. Synes den er ret sej med de sporty associationer og materialet er let og luftigt, perfekt her til disse dage. Så jeg tror den får lov at hænge i skabet lidt endnu.
 • Reply
  Simone Klinke Christensen
  25. juli 2014 at 8:48

  Jeg er ret vild med blusen, og den passer virkelig godt til din nederdel! Og til vinter vil den passe perfekt til et par læderleggings 🙂

 • Reply
  Colombe de la paix
  25. juli 2014 at 9:22

  Nederdel og bluse ser virkelig fedt ud sammen! 🙂

 • Reply
  Ditte Blog
  25. juli 2014 at 9:25

  Ej den må du ikke skille dig af med. Er helt vild med den, især sammen med nederdelen. Virkelig pænt 🙂

 • Reply
  High on Fashion
  25. juli 2014 at 11:06

  Jeg synes at outfittet fungere rigtig godt 🙂 Ved du om man kan købe toppen i DK?

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:27

  Jeg kan desværre ikke finde den online desværre, men så faktisk en pige i den herhjemme forleden, så umiddelbart vil jeg tro den er at finde i butikkerne.

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:27

  Det er modtaget! Den får lov at blive hængende 😉

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:27

  Tak søde Camilla, så har jeg da i hvert fald én outfitkombination den fungerer til 😉

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:30

  Årh ja, dét tror jeg du har ret i. Glæder mig til man kan begynde at gå i dem igen!!

 • Reply
  Kristina Lund Jensen
  25. juli 2014 at 20:24

  Ej hvor pudsigt! Købte nøjagtig samme top i Barcelona, og havde præcis samme tanker som dig (at jeg ikke var i tvivl om købet da jeg stod med den, men at jeg nu frygter at det er endnu et ferie fejlkøb) Men, din styling er super fin! Så jeg burde selv prøve noget lignende. Den klæder dig i hvert fald super godt! Du ser altid så fin ud i lyse farver.Knus Kristina

 • Reply
  Ida
  26. juli 2014 at 9:14

  Ej Line den er da så fin den top. Elsker kombinationen af hvid og små sorte detaljer. Og det ser s…. godt ud til nederdelden 🙂

Kommenter