Hverdagsliv

KALENDERKIG #32

29. juni 2020

 

Smukke solsikker der pryder herhjemme. Den blomst gør mig lige så glad som valmuen, og jeg ville ønske de var i sæson året rundt ♥

 

Mandagen er allerede i fuld gang, og jeg har netop slået mig ned i gården, klar til at udnytte min frokostpause til at få ugens kalenderkig fra hånden. Glæden over endnu en sommerdag føles ekstra stor i dag, som jeg ellers havde indstillet mig på, at ugen her ville blive køligere og våd. Ikke endnu åbenbart, og jeg labber de lunende stråler i mig.

Selvom dagen i dag kom lidt kaotisk fra start, fordi vi alle sov længere end vanligt (fordelen ved at det ikke er tropetemperaturer om natten) er jeg heldigvis stået op til en uge der kommer til at overgå de fleste. Det er nemlig sidste arbejdsuge inden ferien, og som en slags optakt har jeg en propfyldt kalender med gode planer. Morgenmad, frokost og middagsaftaler. De sidste blogdeadlines inden ferien. Jeg glæder mig så meget til det hele, og det forkerte ben ud af sengen eller ej, kommer mit humør ikke til at være til at skyde igennem.

Ugens kalenderkig kommer her.

UGE 27

MANDAG

Når jeg om en lille håndfuld timer er færdig med dagens arbejdsdont, er det mig, der har fornøjelsen af at hente Nola, og jeg tror vi vil vende legepladsen eller slå os ned med lidt eftermiddagsgodter et sted i det fine vejr.

I aften står den på middag og vin på den nyåbnede Vesterbro vinbar Bar La Una, som jeg har villet prøve siden de gang igang med at indrette lokalet. Det er samme ejer som Mangia og Bevi Bevi, så jeg har store forventninger. Det er mine mødregruppe veninder jeg skal afsted med, og selvom det altid er så hyggeligt, når vi også er samlet med børn, glæder jeg mig virkelig til en aften, hvor vi bare kan snakke uforstyrret.

TIRSDAG

I morgen starter jeg dagen med en morgenmadsaftale med en veninde, inden det er hjem og igang med dagens arbejde. Dagene op til en lang ferie er altid lidt ekstra krævende, fordi der er så mange ting, der skal falde på plads og overleveres inden, men jeg håber, at alt arter sig, og jeg kan beholde overskuddet ugen igennem.

Jeg er alene hjemme om aftenen med Nola, mens Mads er ude at spise med en kammerat, og post putning kommer jeg nok til at sætte mig med computeren igen og fortsætte arbejde.

ONSDAG

Endnu en arbejdsdag med fuldt fokus på at få alt gjort klar til ferien. Ind imellem har jeg dog en arbejdsfrokost med to kolleger, som jeg glæder mig til at se sådan rigtigt, inden ferien starter.

Onsdag aften har jeg endnu en middagsaftale med et par veninder.

TORSDAG

Anden sidste arbejdsdag inden ferien, og jeg forestiller mig, at forventningens glæde vil fylde stort, som vi når hertil.

Mads og jeg har aftalt at fejre lille-feriedag med en burgere fra Jagger, jeg håber sådan, at vejret måske tillader, at vi kan slå os ned med picnic i gården.

Aftenen skal gå med arbejde for os begge. Jeg skal have forudproduceret så meget som muligt arbejde til bloggen, så jeg har gjort hvad jeg kan, for at kunne holde computerfri ferie med god samvittighed.

FREDAG

Sidste chance for at få alt klappet af og overleveret inden ferien sætter ind, så det bliver nok en arbejdsdag med en del af se til.  For enden af dagen venter dog forløsning. Vi har nemlig booket os ind til tidlig familiemiddag på fischers, som prikken over i’et på den overflodsuge vi har haft os. Det er evigheder siden, vi har haft Nola med ude at spise – det er ligesom nemmere at lade være – men tror hun og vi vil elske luftforandringen for en stund, og så glæder jeg mig til, at der er nogle andre til at rydde op efter aftensmaden.

Jeg vil lokke Mads til fredagssnolder og film i sofaen, som Nola er puttet. Perfekt måde at indvie ferien på.

LØRDAG

Skal vi tidligt op og have pakket til sommerhus, og så er det ellers afgang. Vi skal op i sommerhuset og spise frokost med Mads’ familie og fejre hans lillebrors fødselsdag, og ellers skal dagen bare gå med at sænke skuldrene og komme ned i gear.

SØNDAG

Første RIGTIGE feriedag og herefter skal vi så lidt som muligt de næste to uger. Ahhhh …

    Kommenter