Hverdagsliv

TODAY I WANNA WEAR

22. juli 2014
Calvin Klein sweatshirt (here) / Marcus B sandals (here) / Tank (here
Missoni headband (here) / Boohoo shorts (here)

Jeg er ikke meget for at sige det, men savner altså lidt at kunne holde ud, at have andet på end kun luftigt tøj. Savner især mine langærmede trøjer, dog gerne i kombination med bare ben og sandaler. Og endnu hellere i ovenstående kombination. Den relancerede Calvin Klein sweatshirt er jo helt skørt sej, og jeg spår at den bliver mindst lige så hypet som Kenzo sweatshirten var det sidste år. Mon man er heldig stadig at kunne opstøve den originale Klein version i genbrugsbutikker rundt omkring? Jeg ville parre den med mønstrede shorts eller tilsvarende nederdel, en hvid simpel tank under og flade sandaler. Og hvis det skulle være rigtig sejt, så med et printet hårbånd til. Missoni’s er out of reach prismæssigt, men dygtige Betina tipper om en virkelig sej DIY-version her,  og havde jeg bare hendes flid og kreativitet, så kastede jeg mig straks over projektet.

Husk i øvrigt at det idag er sidste chance for at deltage i min giveaway her. Jeg finder en vinder i aften kl 21.

 • Reply
  Colombe de la paix
  22. juli 2014 at 7:36

  Super lækkert outfit – jeg ville med glæde hoppe i det! 🙂 Eneste minus for mig er faktisk, at det er Calvin Klein-sweatshirten og ikke en neutral grå sweatshirt. Jeg er ikke rigtig til items med tydelige logoer/mærker – slet ikke hvis jeg skal give en mindre formue for itemet pga. det 😉 Jeg hoppede heller aldrig med på Kenzo-bølgen.

 • Reply
  PIXELS OG POESI
  22. juli 2014 at 9:51

  Hvor er du sød! Er sikker på du sagtens selv kan sy dig et lignende hårbånd!- og så synes jeg i øvrigt den version af Missoni hårbåndet, som du viser her, er helt vildt fin! Jeg tror bare ikke jeg kan få mig selv til at give 1000 kr. for et hårbånd. Og det er vist også meget godt.

 • Reply
  High on Fashion
  22. juli 2014 at 13:55

  Nu bliver jeg virkelig fristet af det du viser Line 🙂 Det er et lækkert sæt 🙂

 • Reply
  Camilla
  22. juli 2014 at 14:21

  Det er virkelig nogle lækre sager! Er faldet pladask for de nye CK trøjer :)xx, CamillaScent of Fashion

 • Reply
  Ida
  22. juli 2014 at 16:33

  JEg hopper gerne med. Og særligt når dagene står på job fra 7.30 til 16. Ved godt vi ikke må brokke os, men det ville altså ikke gøre noget, hvis vi kunne hoppe i en sweater :)Og hvor er de short fede!! !:)

 • Reply
  Nanna Says
  22. juli 2014 at 19:10

  SÅ lækkert! Åh altså, hvor ville jeg gerne hoppe i ovenstående.CK-sweatshirtsene har også totalt stjålet mit hjerte – med shorts og sandaler ville det være så fint til en sen sommeraften 🙂

 • Reply
  Kristina Ø
  22. juli 2014 at 22:37

  Pænt!Måske man skulle lede efter den sweatshirt i NYC! Ja! 🙂

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:32

  Årh ja, dét var en god ide!! Og snyd med NY 😉

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:32

  Jeg er også helt vild med den – men om jeg er villig til at kaste mere end 1000 kr efter den kan jeg ikke helt gøre op med mig selv 😉

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:33

  Også mig! SÅ seje, er de.

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:34

  Haha nej, jeg ville heller ikke have spor imod at temperaturen bare dalede lidt, selvom det virker helt uforskammet at brokke sig over det gode vejr 😉

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:34

  Hehe nu håber jeg ikke jeg får lokket dig i shoppe-unoder 😉

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:35

  Jeg kunne heller aldrig drømme om at spendere 1000 kr på et hårbånd – det har jeg mine penge for kær til ;)Så det må blive en DIY løsning når kreativiteten og overskuddet melder sig 😉

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:36

  Sættet ville også være fint med en helt enkel grå sweat uden logo, så dét er der heldigvis råd for 😉

Kommenter