Hverdagsliv

THE ONLY THING MISSING IS A PRETTY BAG

17. juli 2014

Asos dress (here) / Isabel Marant boots / Pico pearl necklace and rings 
 Vintage gold necklace / Ysl ring

Jeg har taske-abstinenser for tiden, og synes alle min outfits mangler selskabet af en ny taske. Kender I det? Det er scenariet omkring mine Isabel Marant støvler all over again. Jeg kan nærmest ikke tænke på andet (altså når vi er i garderobe-sammenhæng) og synes at alt mit tøj vil være så meget bedre, i kombination med en ny taske. Men hvilken det skal være, kan jeg ikke helt bestemme mig for. Det skal være en taske i mellem størrelsen, mindre end min Rika og Stella McCartney, og så skal den være mørkegrå eller sort. Jeg hælder stadig til enten en Balenciaga City, Velo eller drømmetasken fra Chanel. Fallabellaen i fold over modellen er dog også kommet i spil, efter at have kigget lidt nærmere på den i Hamburg. Størrelsen virker ret ideel, men måske det også er lidt kedeligt at have samme taske i forskellige størrelser?!
 • Reply
  High on Fashion
  17. juli 2014 at 11:47

  Hvor ser du fin ud søde 🙂 Og det er nogle rigtig fine halskæder 🙂 Jeg har gang i en giveaway på min blog, så du skal være velkommen til at deltage: http://highonfashion.dk/2014/07/giveaway/

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  17. juli 2014 at 12:34

  Så fik jeg lige klikket kjolen hjem. Til 100 kr, så kan man vist ikke lade være 🙂

 • Reply
  Pelin
  17. juli 2014 at 12:59

  ALTID Balenciaga, Holly G. har den dog kun med guld hardware, vil du ikke tippe mig, hvis du finder den med sølv :)?

 • Reply
  Stine
  17. juli 2014 at 14:27

  Du ser simpelthen så fin ud, søde Line 🙂 Jeg har også bestilt kjolen og går bare og venter på, at den kommer :)Jeg er en sucker for Balenciaga og går også og drømmer om en City :)/Stine

 • Reply
  Ida
  17. juli 2014 at 16:48

  Om jeg kender det??? JA!! Og der er kun en taske der dyr i mit hovedet (2.55). SÅ kan rigtig godt følge dig, og ved også hvilken en jeg synes du skal satse på 😉

 • Reply
  S
  18. juli 2014 at 15:27

  Jeg har haft en del Balenciaga-tasker, men jeg solgte min sidste for omkring et år siden, fordi jeg var så træt af at alle rendte rundt med dem. Og det er kun blevet værre siden! Ja, det er smukke tasker, men så er de altså heller ikke mere fantastiske. Og at være én af de 1000 piger, der går rundt med en Balenciaga over armen, mange af dem teenagere, der har fået den af deres forældre.. Det tiltalte mig ikke ret meget. Så jeg anskaffede mig halvmånetasken fra A.P.C (http://brain.pan.e-merchant.com/2/6/21471862/l_21471862.jpg?80) som efter min mening er ligeså smuk og slet, slet ikke så eksponeret. Men den er jo nok for lille til dine behov. Jeg synes også, Chanel er ved at blive allemandseje (dog ikke i så høj grad som Balenciaga, formentlig på grund af prisen), men hvis det er din drømmetaske, så synes jeg, du bør gå efter den, selvom det måske tager lang tid. 🙂

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:38

  Tak, jeg havde helt glemt mine kæder, så dem håber jeg at jeg kan blive lidt bedre til at bruge!

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:39

  Nej præcis 😉 Håber du bliver glad for den!

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:39

  Dét kan du tro. Hvis du skal forbi Hamburg, så har butikken Petra Teufel et glimrende udvalg af Balenciaga – også med sølv hardware 😉

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:40

  Tak søde Stine! Håber du bliver glad for kjolen :)Synes ofte City er at finde til rimelige priser på Trensales, så måske det kunne være en mulighed?

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 11:40

  Haha ja, det ved jeg 😉 Der er altså bare lidt langt mellem en taske der kan findes til 6000 kr og så op til 15-17.000 🙁

 • Reply
  Line
  25. juli 2014 at 12:19

  Den er også super fin og klassisk din A.P.C taske, men ja, desværre for lille til dét behov den ville skulle opfylde for mig.Om tasken (over)eksponeret rør mig egentlig ikke. Det vigtigste for mig er at det er en taske jeg kan lide og som jeg ved jeg vil kunne bruge mange år frem. Så må alle de andre også gerne gå med den for min skyld, men sådan er vi jo så forskellige 😉

Kommenter