Hverdagsliv

NEW IN: POINTY FLATS

15. juli 2014
Beklager blogstilheden igår, men havde lige brug for en dag uden den store (online) aktivitet. Det blev til en kærestedag istedet, og med det kedelige vejr DK diskede op med igår, så gjorde det heller ikke spor. Vi er jo igang med Homeland, og er helt opslugt af den, så noget af dagen igår blev selvfølgelig brugt i selskab med den. Har I set den? Vi blev færdige med sæson 2 igår, og den er jo SÅ spændende. Lever mig virkelig ind i den, så skal have fundet frem til sæson 3 hurtigst muligt, haha!
Nåh men jeg nåede også lige et smut ind til byen igår, og hente disse pointy ballerinaer, som jeg havde bestilt fra Zara. Havde luret lidt på dem tidligere på sæsonen, og da så Acie lokkede med dem på udsalg, så tog jeg altså chancen. De er med kitten heel, og man får de flotteste slanke fødder i dem .. men sådan en spids sko er jo for pokker ikke bekvem, og dem der siger andet, må have mistet følingen med deres fødder 😉 Derfor går jeg lige lidt rundt i dem herhjemme for at se om jeg kan holde dem ud, inden jeg beslutter mig for om de skal beholdes, men pæne dét er de altså!
Der var flere tilbage i str. 37 og 38 inde i butikken på Strøget, og ellers er der også enkelte størrelser tilbage online, hvis andre skulle være fristet derude!
 • Reply
  Julie / It's My Passions
  15. juli 2014 at 10:12

  De er bare så pæne og ville ønske at jeg havde nået at få fat på et par 🙂 Håber da at de bliver mere behagelige og tilpasser sig til dine fødder 🙂

 • Reply
  Stephanie
  15. juli 2014 at 23:04

  Ih hvor er de bare søde :Dlækkert design!

 • Reply
  High on Fashion
  15. juli 2014 at 23:37

  Hvor er de pæne 🙂 Er ret vild med de sko 🙂

 • Reply
  Lullumut
  16. juli 2014 at 19:21

  Behøver jeg sige, at jeg er MONSTER misundelig på dem? 🙂 De er bare røv fede.Kan du gøre dine links mere synlige? 🙂 Det var ret svært at se og gætte, at link var ved "online"..

 • Reply
  Line
  17. juli 2014 at 18:45

  Øv var din størrelse udsolgt? Typisk. Men hvis det er nogen trøst, så tror jeg desværre aldrig de bliver behagelige at gå i.

 • Reply
  Line
  17. juli 2014 at 18:46

  Ja de er SÅ flotte, og ville ønske de var til at holde ud at have på 🙁

 • Reply
  Line
  17. juli 2014 at 18:46

  Også mig 😉

 • Reply
  Line
  17. juli 2014 at 18:47

  Virkelig fine, og man får så flotte, slanke fødder i dem!Ja det kan du tro – jeg skal huske at markere dem med sort eller fed i fremtiden.

Kommenter