Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

10. december 2018

Hej mandag, sikke du charmer mig med din formiddagssol, milde decembervejr og – hold nu fast – en baby der sov helt til 8:30 i morges. Hun har haft brug for det, det lille væsen, og jeg kan slet ikke få armene ned over det. Så skidt pyt med om det måske bliver en enlig svale. For i dag, der kan intet slå mig ud. 

Jeg er lige kommet hjem fra min mandagstræning med de andre seje med-mødre i vores GoMom bootcamp. Idag var der fokus på core og balder, og vi kørte vel i omegnen af 150 englehop ind imellem øvelserne, så mine ben og arme ryster stadig helt. Det er nu rart, sådan at mærke kroppen på dén måde, og ikke kun på grund af ømme arme, skuldre og nakke af at rende rundt med en baby på armen, og jeg kommer helt til at savne denne mandagstradition når vi efter næste uges træning er færdig med forløbet. En varm anbefaling herfra hvis der er andre mødre her i København, hvor det kniber lidt med at få taget hul på træningen.

Nu er Nola trillet til lur i barnevognen, og jeg har to hænder fri til både at spise frokost og forfatte dette blogskriv. Halleluja. Jo denne mandag bliver noteret i bogen som én af de rare!

II Sidste mandag var nu også rar. Jeg havde jo min mor indlogeret, og med sig medbragte hun denne smukke adventskrans som min søde mormor havde kreeret til mig. Den pynter så fint lige dér på spisebordet, og spreder stemning og hygge som kun lys omgiver af gran og julekugler kan II

II Nola og mormor ♥ Det er så sødt at se den glæde både Nola og begge hold bedsteforældre har over hinanden II

II Et lille mig-treat på en af sidste uges trilleture. Jeg var på vej ud efter gran og julerier hjem til, og jeg tænkte  at det var en fin anledning til at godte mig på lun varm chokolade med top. Og jeg har skrevet det før, men altså, den varme chokolade fra Frederiksberg Chokolade ikke? Sååååå god! II

II Bløde venner i forening i sofaen. Dem skal man ikke gå ned på, når man er på barsel. Senest har jeg føjet denne gudesmukke blomterpude i tung velour til samlingen. Den er fra Common Seating lavet i et samarbejde med Baum und Pherdgarten, og jeg har været heldig at få den tilsendt i gave. Og nogle gaver rammer altså bare bedre plet end andre II

II Julerier i al dens herlighed. Med gang i kalenderlystet, glimtende julekugler en masse og sprøde æbleskiver on the side. Det var i sandhed en torsdag eftermiddag af de bedre II

II Selvom Nola jo ikke rigtig har begreb om julen i år, er den alligevel for mig forbundet med noget ganske særligt; hendes aller første jul. Derfor skulle hun selvfølgelig også tage del i pyntningen af årets juletræ, selvom opmærksomheden til mine kulørte kugler var i skarp konkurrence med Nolas kulørte legetøjssamling II

II Lørdagssetup med hjembragte pizzaer fra Pizzeria54, som er ualmindeligt gode. Hvis nogle af jer så min Instagram story fra lørdag aften, så ved I, at baggrundsunderholdningen til vores pizzadate bestod af dakkedak tramp og Dance with the Devil i fuldt flor fra julefrokosten nedenunder. Musikken var så urimeligt høj, at vi hverken kunne høre hinanden eller lyden fra tv’et, så vi endte faktisk med at gå i seng før klokken havde passeret 21 #vildlørdag.

II Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt …. Vi er i hvert fald juleklar herhjemme! II

 • Reply
  Nikoline
  10. december 2018 at 15:30

  Ej en fin adventskrans! Håber at du får en skøn uge 🙂

  • Reply
   merimeri
   11. december 2018 at 13:13

   Jeg er også ualmindeligt glad over den 😍 Også en dejlig uge til dig Nikoline 💫

Kommenter