Hverdagsliv

I’M ON SNAPCHAT // GO FOLLOW

3. juli 2015

snapchat-collage

Det er altså på snapchat, det sker i disse dage, så jeg har åbnet min profil op, og vil blive mægtig glad, hvis I har lyst til at kigge med derinde. Opdateringerne kommer lidt hyppigere, end hvad der er tilfældet her på bloggen og instagram, så det er altså en god mulighed for at se lidt mere til mig og min hverdag, udover de glimt I får her på bloggen.

Om lidt går turen mod Roskilde. Vi er otte venner, der skal afsted og mon ikke også det afføder en snap eller to i løbet af dagen.

Find mig på snappen med navnet lineschjelde

 • Reply
  Ida
  3. juli 2015 at 18:06

  Du er hermed tilført 🙂
  God Roskilde tur 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   6. juli 2015 at 21:14

   Juhuu, hvor hyggeligt at du vil følge med på snapchat!

Kommenter