Hverdagsliv

Takketale

14. november 2012

Topshop scarf / Yvonne Koné bumbag / Cos dress / Dr Denim jeans / Acne heels

Gider I godt stadig snakke med mig, selvom jeg var et brokkehoved igår? Hvis I vil, så vil jeg først og fremmest gerne takke jer alle sammen. Fordi I er jer. Fordi I kigger med her. Og fordi der bliver flere og flere af jer. De seneste par dage er der kommet en ny fast follower til på bloglovin om dagen, og I aner ikke hvor glad det gør mig. Så glad at jeg slet ikke kan være sur over at skulle læse kedelige artikler hele dagen (og det kræver altså meget glæde, hvis nogen skulle være i tvivl). Jeg drømmer om at nå 100 followers inden jul (sagde jeg virkelig det højt?). Ambitiøst? Ja måske. Men hvis det alligevel skulle lykkes, så lover at jeg at det bliver belønnet med en fin gave til en af jer faste læsere. Så spred I bare rygtet 😉
Nåh men nu skal det jo heller ikke gå op i takketaler det hele. Min dag er blevet brugt på skolebænken, efterfulgt af et hurtigt besøg i Cos, hvor jeg byttede en gave jeg havde fået derfra, til denne fine kjole. Havde luret på den tidligere, og nu måtte den altså med hjem. Den er i det blødeste merino uld, og så er ryggen lavet af silke, som i måske også kan fornemme på det sidste billede. Ih, jeg synes den er fin, så måtte selvfølgelig i den med det samme, klar til at få foreviget den på et dagens.
I aften skal jeg ind og se Kidd Life i Grand Teatret, og jeg glæder mig helt vildt. Er der nogen af jer der har set den?
 • Reply
  Pixels og Poesi
  14. november 2012 at 17:44

  Hvis ikke din onsdag allerede var bedre end din tirsdag: http://modeso.looklab.dk/inspiration/lortedag-versus-lagkagedag/

 • Reply
  Line S.
  14. november 2012 at 17:58

  Denne onsdag bliver svær at trumfe fra nu af 😉 Tak for tippet søde Betina!

 • Reply
  NLR
  14. november 2012 at 18:22

  Virkelig smukt outfit!
  Jeg elsker bumbaggen.. Og den fine frisure 🙂

  xx

 • Reply
  Marlene Bæhr Sørensen
  14. november 2012 at 18:30

  Jeg har ser filmen, den er altså ikke så god som jeg havde forventet!
  Har du evt et link til kjolen? Den er så flot!

 • Reply
  Line S.
  14. november 2012 at 18:43

  Eeeej Marlene, det må du slet ikke sige. Jeg troede ellers den var en sikker vinder, anmeldelserne taget i betragtning 🙁 Nåh men det er da altid noget den kun varer halvanden time så.
  Har selv ledt efter den online, men har ikke kunne finde den desværre 🙁 Der er ellers lidt at spare ved at komme online, så det havde været fedt at kunne finde den der!

 • Reply
  Line S.
  14. november 2012 at 18:43

  Hvor er du sød! Tusind tak 🙂

 • Reply
  Marlene Bæhr Sørensen
  14. november 2012 at 18:58

  Det r ikke den dårligste film jeg har set, men jeg havde bare troet man fik lidt mere. Men den er uden tvivl underholdende, så helt slemt er det ikke 🙂 God fornøjelse!

 • Reply
  Line S.
  14. november 2012 at 19:12

  Haha, det hjalp lidt på situationen 😉 Tak!

 • Reply
  Stine
  14. november 2012 at 20:02

  Ej hvor er det da bare en fin kjole. Den er virkelig virkelig flot. Må man spørge, hvad den kostede? Jeg kunne nemt overbevise mig selv om, at jeg da lige står og mangler sådan en? 😀

  /Stine

 • Reply
  Stine
  14. november 2012 at 20:03

  P.S. Jeg er hermed follower nummer 100 på bloglovin 😉

 • Reply
  Line S.
  14. november 2012 at 20:09

  Det må man gerne 😉 Den kostede 590 kr, så taget i betragtning at materialerne er ren uld og silke, så synes jeg egentlig det er ok.
  Juuuuhuu, tusind tak, og velkommen til som fast læser! Jeg må straks i tænkeboks over en fin gave til en give-away!

 • Reply
  Lisa
  14. november 2012 at 21:04

  fin kjole:-)
  Den ser lidt gennemsigtig ud på hjemmesiden, er den det? Og hvordan er den i str?

 • Reply
  Signe
  14. november 2012 at 21:10

  Fint outfit og super fint hår! 🙂

 • Reply
  Carina Trinhammer
  14. november 2012 at 21:43

  Du ser så godt ud, søde, og den kjole er virkelig smuk! Alt hvad COS laver er jo smukt… Ville ønske jeg prioriterede deres tøj noget mere, desværre ender jeg altid med at blive for nærig, når jeg shopper COS!

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  14. november 2012 at 22:23

  Endnu engang – Ville elske at iføre mig samme outfit!
  Du ser fantastisk ud søde Line, intet mindre!! 🙂

 • Reply
  Line S.
  15. november 2012 at 16:10

  Jeg har slet ikke kunne finde den på hjemmesiden, så du må super gerne linke til den her, hvis du gider, da det virker som om der er et par stykker der er lidt fristet af den 😉
  Jeg synes den var lidt lille i størrelsen, så jeg har taget den i en M, for at få den lidt mere oversized. Og den er ikke gennemsigtig når den kommer på 🙂

 • Reply
  Line S.
  15. november 2012 at 16:10

  Tusind tak 🙂

 • Reply
  Line S.
  15. november 2012 at 16:12

  Kan faktisk godt følge dig. Synes også Cos er dyrt i forhold til hvad det er – og så er deres butik i Kbh et kaos uden lige, så jeg undgår den helst hvis jeg kan blive fri. Til gengæld er der lidt at spare ved at købe online, og når det kommer til basis items i god kvalitet, så er Cos bare ofte et ret godt bud.

 • Reply
  Line S.
  15. november 2012 at 16:14

  Årh du er sød, tusind tak! Men så kan jeg jo passende låne din misundelsesværdige garderobe, mens du ifører dig mit outfit 😉

 • Reply
  Lisa
  15. november 2012 at 19:36

  Ok, tak:-)
  Jeg vil helt bestemt tro at det er denne her:

  http://www.cosstores.com/Store/Women/Knitwear/Merino_and_silk_jumper/46889-3458737.1#c-4276322

  Den er også i en mørk army grøn.

 • Reply
  Line S.
  15. november 2012 at 22:02

  Ej hvor er du god! Tak 🙂

Kommenter