Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

23. august 2021
II De der magiske 15 minutter hvor vores køkken på en solskinsdag er badet i det smukkeste, klare lys. Lige der glemmer jeg for en stund, at jeg egentlig er lidt træt af det hvide køkken og indretningen med køkkenø, som vi i dag ville ønske vi havde droppet til fordel for køkkenskabe langs væggen II

Hej fine jer, er I kommet godt fra start på ugen? Selvom min startede med et frygteligt søvnunderskud, er dagen kommet godt efter det. Med tid at genoplade med en kop uforstyrret te i en solstråle i vores gård og en tiltrængt frokostaftale på Babylon med en savnet veninde og hvidvin, lykkedes det mig næsten helt at glemme, at Evi er blevet ammet en gang i timen natten igennem. Vi startede så godt ud med hendes nattesøvn de første måneder, men siden da er det desværre gået støt ned ad bakke, og vi skal nu være heldige, hvis hun sover bare tre timer i stræk. De fleste nætter må vi nøjes med 1-2 timer ad gangen. Sådan en nat indstiller jeg på igen i nat, hvor hun allerede nu, mens hun ellers vugger taktfast i slyngen, har givet lyd hvert 45. minut. Forbandede søvncyklus.

Således bliver dagens sidste dont her på falderebet til min sengetid at samle op på de rare stunder, den forgangne uge bød på. Det føles nemlig lidt som at slutte dagen på et højdepunkt, med sådan et kærligt gensyn med rare øjeblikke.

II Sensommerfornemmelser med lange ærmer og bare ben. Den smukke – og meget flatterende kjole – er en ny sag, som jeg har modtaget i gave fra Schulz by Crowd (derfor reklame) og den fik mig til at føle mig sjældent fin, som jeg spankulerede afsted med min lille familie på lørdagstur II
II En ny lokal morgenmadsfavorit. Cadence ved Carlsbergbyen. Lækre australske takter i køkkenet og noget af det sødeste og mest babyvenlige personale, jeg længe er stødt på. Kæmpe anbefaling II
II Lykkelig over, at jeg i vores nye bil er lykkedes med at klemme mig ned imellem de to autostole på bagsædet. Det gør en verden til forskel for at undgå ulykkelig gråd hos Evi. Og som en bonus er det virkelig hyggeligt, at kunne sidde sådan her med Nola ♥ II
II Et rart gensyn med Lambrusco, som vi var svært forfaldne til pre-børn. Sådan et glas smagte af en svunden tid, og for en stund glemte jeg næsten, at jeg havde favnen fuld af baby II
II Hvilken skam at Mads var en kende tung i håret lørdag, efter en sommerfest med arbejdet fredag, og jeg derfor blev tvunget til at sympatispise tømmermændsburgere med ham til aften … II

    Kommenter