Hverdagsliv

one year ago

4. november 2013
Jeg synes altid det er sjovt med et tilbageblik på tingene der var engang, og at have en blog, har heldigvis gjort sådan en tidsrejse meget lettere. Ikke siden de glade dkbn-dage, har jeg brugt så meget tid foran et kamera, så der er en del billeder i arkivet at tage fra 😉 Alle billederne her er fra november sidste år, men egentlig kunne billederne lige så vel være taget i dag. Det er i hvert fald tydeligt at min stil ikke har ændret sig nævneværdigt det seneste år, og det er måske også bare et tegn på at den der personlige stil, som man ved altid fungerer for en, slet ikke er så langt væk? Selvom flere af tingene fra billederne her er solgt videre igen, så er udtrykket i mine outfits dengang og i dag, stort set det samme, omend jeg vist gik væsentligt mere i jeans sidste år, end hvad der er tilfældet i dag. Nederdele og kjoler ftw 😉
Hvad med jer, har jeres stil ændret sig det seneste år?
 • Reply
  Lullumut
  4. november 2013 at 22:19

  Det er vildt hyggeligt at se "ældre" indlæg, og nej, din stil har ikke ændret sig ret meget 🙂 Det er ellers nogle fine draperinger 🙂 Jeg tror ikke, min stil har ændret sig ret meget.. Men den er heller ikke så defineret som din, så det er måske sværere at lægge mærke til 🙂

 • Reply
  an ode to fashion
  5. november 2013 at 5:37

  Blusen på billede nr. 2 er bare fantatisk! Den har du du vel ikke solgt videre??? 😉
  Jeg tror ikke, at min stil har ændret sig meget. Jeg elsker jeans, selvom nederdel og kjole er så fint, og det tror jeg aldrig helt, jeg kommer fra 🙂

Kommenter