Hverdagsliv

SØNDAG

3. november 2013
H&M; coat / & Other Stories dress

Tada .. Er den ikke bare fin på? Ok, lad os lige se bort fra at det ville have klædt kjolen med en gang med strygejernet inden disse billeder blev taget (sådan er virkeligheden bare sjældent ikke?). Kjolen blev indviet igår, hvor jeg lagde dagen ud med en meget tidlig surprise-fødselsdagsmorgenmad for en veninde. Derefter hoppede jeg på toget mod de sydsjællandske breddegrader, for at samles med hele familien og fejre min tantes fødselsdag. Dejligt når man kan få lov at bruge en hel dag på fødselsdagsfejring, godt humør og gode mennesker.

Jeg havde jo også lovet jer en form for afslutning på min garderobeudfordring, som kørte hele sidste uge, så here goes .. 
Overordnet set synes jeg virkelig det har været en spændende og lærerig opgave – og som faktisk slet ikke var så svær som jeg havde kunnet frygte. Det har fået mig til at få øjnene op for nogle nye kombinationsmuligheder i garderoben, ligesom jeg også har genopdaget nogle items, som jeg ellers havde afskrevet. Samtidig har det også gjort mig mere bevidst om at jeg faktisk føler mig rigtig godt tilpas i outfits som ikke kun er sorte og grå, selvom disse altid er en sikker vinder. Fornemmer også at I var  flere der var glade for at se mig i nogle lidt lysere nuancer og noget print? 😉
Hvad der var endnu mere overraskende var faktisk, at mængden af tøj som jeg ikke bruger, var væsentligt mindre end jeg havde regnet med. Allerede da jeg nåede sidst på ugen, begyndte det at blive sværere at finde items som ikke havde været i brug for nylig. Jeg tror det hænger sammen med at der er forholdsvis stor udskiftning i min garderobe qua mit videresalg på trendsales, og det gjorde mig ærligt talt lidt lækkert, fordi jeg havde en ide om at det var op mod halvdelen af mit tøj som kun sjældent var i brug.
Selvfølgelig er der tøj som periodisk bruges mere end andet, og sådan tror jeg altid det vil være for mit vedkommende, fordi jeg har det med at favorisere et stykke tøj for en periode, indtil jeg opdager og forelsker mig i en anden outfitkombination. Kender I ikke godt det?
Jeg håber at jeg også for eftertiden vil prøve at være mere bevidst om at få brugt hele min garderobe mere kontinuerligt – så føles den også større, end hvis man altid bruger de samme favoritter 😉
Tak fordi I gad følge med i projektet, og for jeres mange kommentarer. Sindsygt fedt at have så megen god respons med fra sidelinien!

Og så til vinderen af min giveaway. Stort tillykke til Ditte fra Ditte blog, som ved tilfældig lodtrækning blev den heldige vinder. Jeg har sendt dig en mail Ditte 🙂
 • Reply
  Lullumut
  3. november 2013 at 13:57

  Din nye kjole er bare så pæn på, trods hverdagens præg 😉 Fedt at du har så mange ting, der bliver brugt. Det er også mit mål. Det jeg ikke får brugt skal bare videre. Det hjælper godt med min nye oversigt. Ting, som jeg troede, blev brugt konstant, er måske kun blevet brugt 2 gange om måneden. Sjovt at se det sort på hvidt. Lyder i øvrigt som en dejlig lørdag, du havde dig.

 • Reply
  Julie
  3. november 2013 at 18:18

  Sikke en smuk jakke! 🙂 Og ja, krøllet tøj er jo også en del af hverdagen 😉

 • Reply
  an ode to fashion
  4. november 2013 at 1:51

  Den er virkelig fin til dig smukke! Det kunne være, jeg skal låne den lidt, når jeg kommer hjem – eller du måske vil sælge den til mig 😉

 • Reply
  Line
  4. november 2013 at 6:50

  Tak min skønne! Forhåbentlig er jeg dog ikke træt af den allerede i næste måned 😉

 • Reply
  Line
  4. november 2013 at 6:50

  Dén er jeg også vældig glad over jeg var heldig at finde til en rigtig god pris i Frankrig.

 • Reply
  Line
  4. november 2013 at 6:52

  Det er nemlig rigtig tankevækkende når man sætter sådan nogle projekter igang. Glæder mig til at høre hvordan det går dig de kommende måneder 🙂

 • Reply
  Trine Lykke
  4. november 2013 at 9:13

  Personligt synes jeg det er helt vildt rart at se tøjet som det faktisk ser ud. Den klæder dig rigtig godt, og ligner en hverdagskjole som kan opfylde de fleste behov.

 • Reply
  Line
  4. november 2013 at 10:44

  Jamen det kan du godt have ret i. Kjolen her er nu bare pænest når den er nystrøget – det er den desværre bare ikke så længe ad gangen 😉

Kommenter