Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

9. april 2018

Hej venner, er I kommet godt igang med den nye uge? Jeg er lidt mandagsramt i dag, og kunne altså godt lige have brugt en søndag mere. Helst en af dem uden planer, hvor jeg kan bruge tiden i sløvt tempo, nyde det fine forårsvejr og holde i hånd med Mads. Det har der ikke været meget tid til denne weekend, som har været tæt pakket med fredagsdate, to fødselsdagsfejringer af søde veninder og en hel dag på loppemarked igår. Nu skal man jo ikke græde over spildt mælk, men jeg var altså en lille smule ærgerlig over, at vi havde timet vores loppemarkedsdag med noget der mindede om årets første rigtige forårsdag, og var derfor drønmisundelig på de mange solskinsglade ansigter, der kom forbi markedet. Nuvel, skal vi ikke satse på, at det gode vejr er kommet for at blive, så jeg har rigeligt tid til at indhente den d-vitamin, jeg gik glip af igår. Jeg regner med det! 

Jeg har to kure, der virker mod mandagsblues. Enten er det bare hjem og i hyggetøjet, så snart du har fri fra arbejde, op med benene i sofaen og så din yndlings netflix serie på skærmen. Eller du kan gøre en aktiv indsats for at vende din mandag til noget godt, og derfor lægge rare planer, som får dig til at glemme mandagssløvheden. Jeg har valgt sidste løsning i dag, og glæder mig derfor til en venindeaftale efter arbejde, hvor vi henter noget god takeaway, og forhåbentlig også kan snige os til lidt tid i eftermiddagssolen, mens vi får vendt hele verdenssituationen. Et sidste lille insider tip, som også virker ganske udemærket mod mandagsblues, det er chancen for at huske på det godeog rare, som langt de fleste dage heldigvis byder på. Og mit faste mandagsindlæg med et tilbageblik på sidste uges favoritglimt hjælper derfor også lidt på humøret. 

8b87b1c6-61c7-4cf6-8a48-f0968bdef7a1

II Babybumpen er efterhånden ikke til at tage fejl, og jeg skal blive lidt bedre til at få taget billeder af den, for hvis jeg selv skal sige det, så er sådan en bule med voksende liv da noget af det smukkeste, der findes. Også selvom jeg synes, det er vildt grænseoverskridende sådan at se kroppen forandre sig næsten helt ude af min kontrol. Men jeg tænker det vil være rart post-graviditet, at have nogle billeder af udviklingen undervejs, så det er hermed sagt højt som en  udfordring til mig selv II

0c2cfbd6-ef6d-4c59-bce2-7a6a6ecd0aa9II Jeg har haft min fair share af gode pizzaoplevelser, men jeg er tilbøjelig til at give Cathrine ret, når hun kalder BÆSTs pizza no. 1 for byens bedste. En tomatsauce så frisk, at man et øjeblik glemmer, at man sidder på Nørrebro og ikke et sted i Italien. En cremet straciatella ost – som altså ikke har noget med isen at gøre, men derimod er den bløde kerne fra en burrata ost. Dertil en chevy pizzabund, man kan mærke, er lavet med følelse.  Åh manner det var godt! II 

6ac7fc7e-5949-4700-a903-7617a3c6bd7fII Det samme var min morgenmad lørdag. Selvom weekenden bød på fuldt program, var der heldigvis tid til at holde fast i en af mine absolutte yndlings weekendtraditioner; et stort morgenbord med en masse lækre herligheder og tid at læse avis, mens Mads & Monopolet debaterer løs i radioen II

852b3fc9-f255-45b1-a44d-51081aac3694II Et af sidste uges højdepunkter var også, at vi mandag skrev under på leasingaftalen til sådan en sag her. Føles ret vildt sådan at skulle have bil, og jeg glæder mig helt vildt til at kunne tage på flere ture ud af byen! At Mads så efterfølgende konstaterede, at det føltes mere voksent at skrive under på bil end at skulle have et barn, det vælger jeg nok blot at overhøre, haha #mænd II

8f874048-f4c1-4994-88fa-e9e605097966II Selvom jeg var en my fortørnet over at bruge størstedelen af min søndag indendøre på loppemarked, gik salget heldigvis godt. Og den famøse leojakke er derfor på vej hjem til mig nu. Wooho II 

c38cc2b9-d361-493d-b262-3f4cba1ba380II Pastelfarvede skønhedsfavoritter gør glad. Senest er jeg blevet introduceret til Commedeuxs farverige og legesyge univers, og indtil videre har dét været et kært nyt bekendtskab. Deres serum booster er allerede blevet en del af min daglige morgenrutine, hvor jeg bruger den under min dagcreme til at give ekstra fugt og glød til huden II 

 • Reply
  Sofie
  9. april 2018 at 16:57

  Ej hvor er jeg misundelig på, at du skal slentre rundt i leopardjakken snart! 😀 den er så sej!

  • Reply
   merimeri
   10. april 2018 at 17:37

   Åh jeg glæder mig altså også til at indvie den! Tror det bliver en fin forårsven, sådan en leosag <3

 • Reply
  Ida
  9. april 2018 at 19:06

  Jeg er altså tilbøjelig til at give Mads ret! Jeg følte også at projekt-bil var mere voksent end projekt-barn 😉 Vi gjorde det dog i omvendt rækkefølge og købte først bilen, da lillebror var på vej! Men vent bare, kære Line – en dag vil du installere en cykelstol bag på din cykel, og DET er voksent, for så viser man ligesom til hele byen, at man er sådan en type der har et barn! En helt og aldeles ægte voksen! 😉

  Og tillykke med leopard fristes man næsten til at sige! Jeg glæder mig til at se den i brug!

 • Reply
  Mette
  10. april 2018 at 16:58

  Er commedeuxs økologisk?

  • Reply
   merimeri
   12. april 2018 at 13:51

   Hej Mette, Commedeux er ikke et rendyrket økologisk brand, men mange af deres ingredienser er økologiske. Deres holdning er, at de vil bruge de bedste ingredienser på markedet, og i de tilfælde, hvor de bedste er økologiske, så er det dem, de inkluderer, og i andre er det ikke, da de ikke ønsker at gå på kompromis med de aktive indholdsstoffer, som produkterne består af.

 • Reply
  Kirstine
  12. april 2018 at 14:36

  Elsker at følge med <3

  • Reply
   merimeri
   13. april 2018 at 11:43

   Åh, du er så sød Kirstine. TAK ♥ Fredagsknus til dig

Kommenter