Hverdagsliv

Wardrobe challenge – Day 2

24. oktober 2013

H&M; cashmere knit / Gina Tricot skirt / Acne boots
Her er hvad jeg havde på igår. Det var jo egentlig udfordringens dag 3, men endte med at have leopardkjolen på både mandag og tirsdag (så ved man altså at kjolen bliver et hit), så igår blev altså ugens andet outfit. Nederdelen her har jeg haft til salg af flere omgange, men den er (obviously) ikke blevet solgt. Efter at have haft den hængende ubrugt i evigheder, så besluttede jeg mig for at iføre mig den igår, hvor jeg alligevel skulle bruge hele dagen på job og efterfølgende bestyrelsesmøde.

Nederdelen er jo lidt pyntet, men parret sammen med chunky hæle og en enkel strik, så endte det faktisk med at fungere ret godt, og det bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg har den på.
Jeg er dog i tvivl om hvordan jeg ellers skal style den, hvis jeg ikke hver gang skal bruge den med en strik til. Har I nogle gode forslag?

 • Reply
  Colombe de la paix
  24. oktober 2013 at 15:12

  Selvom nederdelen er lidt "pyntet" er selve stoffet jo ikke så fint, så jeg tænker, at du godt kunne have en skjorte på til uden at det bliver for fint. Ellers en simpel t-shirt og så en blazer måske? Personligt ville jeg nok tage en cardigan på i stedet for blazer, men jeg har hørt en lille fugl synge om, at du ikke er cardigan-typen 😉

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  24. oktober 2013 at 22:03

  Du har stylet den helt vildt lækkert!!! 🙂
  Og de støvler altså… De er så flotte!

 • Reply
  Line S.
  25. oktober 2013 at 13:36

  Dét er jeg glad for du synes Ida! 🙂

 • Reply
  Line S.
  25. oktober 2013 at 13:37

  T-shirt og blazer er faktisk en rigtig god ide. Dét vil jeg prøve .. Haha hvor får du dog det med cardiganen fra? 😉

Kommenter