Det har jeg på

OOTD: CANDY GIRL

10. april 2018

img_2448

ad5fdae5-a32b-440c-8a4e-3de50fc00b78

37b9a482-fc14-41dd-a1f2-c73344e988eeII H&M DENIMJAKKE II VERO MODA KJOLE II PROENZA SCHOULER PS11 TINY II NIKE AIR MAX 97 SNEAKERS II

Godmorgen derude. Jeg benytter denne tirsdagsmorgen til at dele de outfitbilleder, Mads skød af mig i søndags, hvor jeg velfornøjet var klar til at sætte tænderne i en isvaffel fra Social Foodies. Følte mig som lidt af en candygirl med lyserød denimjakke, isvaffel med matchende lyserød guf og nyindkøbt glimmerhårspænde fra Stilleben i håret. En tendens jeg i øvrigt er all in på, og jeg skal altså holde mig selv i kort snor for ikke at gå helt shop-amok i glimtende hårpynt. Det er bare sådan en fin accessories, og jeg bliver i et umådeligt godt humør, når jeg kan få lov at udleve min indre prinsesse og pynte mig med pastelfarvet glimmer … det havde jeg nok forsvoret ville ske, hvis I havde præsenteret mig for ideen for bare et år siden, men på den måde er moden lunefuld. Og det kan jeg ret godt lide den for.

Mine prikkede slå-om-kjoler fra Vero Moda lever jeg i øvrigt i lige for tiden. Sådan en slå-om-kjole er nemlig helt perfekt til babybulen, og jeg hujer lidt indvendigt over, at jeg købte den i hele tre farver sidste år. Så er der da trods alt lidt afveksling i det, nu jeg åbenbart finder mig bedst tilpas i én slags kjole. 

    Kommenter