Det har jeg på

MOR-AGTIG I CARDIGAN OG SLACKS

19. september 2018

II UNIQLO CARDIGAN II ZARA BUKSER II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II COCCINELLE TASKE II ACE&TATE SOLBRILLER II 

Bliver det mere mor-agtigt end cardigan og stofbukser med elastik i taljen? Jeg tror det ikke, men what the heck, den label måtte jo komme til at passe på et eller andet tidspunkt, haha.

Vi er næsten lige kommet hjem fra mødregruppe, hvor Nola pure nægtede at overgive sig til søvnen, den bandit. 2 minutter i barnevognen var til gengæld hvad der skulle til, før hun overgav sig, og hun sover heldigvis stadig. Og ved I hvad? Hun sover nede i gården, apropos mit indlæg med mor-bekendelser igår. Som jeg skrev det indlæg kunne jeg nemlig mærke, at det var et punkt, jeg gerne ville overvinde, fordi jeg tror hun får taget en bedre lur dernede, hvor hun ikke kan høre eller fornemme mig vimse rundt i lejligheden. Og indtil videre føles det godt, ikke mindst fordi jeg har hende placeret så jeg kan se hende fra vores køkkenvindue. Med sovende baby i gården, har jeg således både kunne nå at indtage en sen frokost med to hænder frie, og hvis heldet er med mig, kan jeg også nå både at få skikket dette indlæg afsted samtidig med jeg får drukket min te mens den stadig er varm. May the force be with me! 

Resten af dagen skal egentlig bare gå med at tulle lidt rundt. Mads har fodboldaften med drengene, så Nola og jeg er alene hjemme, og jeg håber, at hun også er i humør til en serieaften på sofaen. Men måske mit onsdagsheld ikke rækker længere end til baby der er ok med at sove middagslur i stillestående barnevogn. Og det er så også i orden. Mit gensyn med Sex & the City går jo heldigvis ingen vegne.

 • Reply
  Carina
  19. september 2018 at 21:44

  Når jeg engang er så heldig at blive mor, vil jeg iføre mig selvsamme outflt. Hvor ser du bare brand godt ud, Line! 👌🏻

  • Reply
   merimeri
   21. september 2018 at 17:13

   Hihi sikke en mor-kompliment 😉 TAK søde Carina <3

 • Reply
  Thit
  20. september 2018 at 9:03

  Jeg har altid hadet cardigans, men efter jeg har set det her billede på Instagram, er det det eneste, jeg har kigget efter – du ser så fin ud! :-*

  • Reply
   merimeri
   23. september 2018 at 10:19

   Haha lyder præcis som mit had/kærlighedsforhold til cardigans. Har haft så svært ved at knække koden til dem, men jeg synes også selv, det endte med at fungere ret godt med outfittet her. Så måske jeg er blevet en cardigans-type after all 😉 Søndagsknus til dig søde Thit

 • Reply
  Alex
  20. september 2018 at 15:54

  hvor ser du nice ud! Må man spørge hvad størrelse du har cardigan i, synes deres størrelser er svære når man ikke kan prøve 🙂

  • Reply
   merimeri
   23. september 2018 at 10:13

   TAK Alex <3 Jeg har den i en str. M. Klem

Kommenter