Hverdagsliv

MINE SEPTEMBER PLANER

2. september 2021

Åh, september. Altid et kærligt gensyn med dig! Så længe jeg kan huske, har årets første officielle efterårsmåned været min favorit, fordi den har så meget godt at byde på. Farverne der lige så stiller skifter fra grønne til gyldne, de kølige morgener og den lavthængende sol, der heldigvis stadig har det med at lune så fint i september. Anledningen til bare ben og blød strik, der må være min yndlingskombination. Naturens spisekammer der lige nu bugner med blommer, hindbær og æbler. Jo, september skuffer sjældent, og jeg glæder mig til at gå ombord.

I september glæder jeg mig til:

 • Er sensommervejr der forhåbentlig fortsætter, som det er startet. I skrivende stund ligger jeg på en solstol i sommerhushaven på Bornholm, mens solen varmer mine kinder. Ovenpå den regnvåde og ret kolde august, føles det helt fantastisk!
 • At komme lidt mere ud af barselsboblen derhjemme. Flere planer og ting at tage til. Vi er her på Bornholm gået igang med lige så stille at udfase slyngevuggen, da jeg virkelig trænger til ikke at være så bundet af den om formiddagen, for at Evi sover en god lur. Indtil videre er det gået over al forventning og Evi har sovet alle 3 dagslure i barnevognen hele ferien, og de har ikke været kortere end i slyngen. Krydser fingre for det ikke bare er den bornholmske luft …
 • Fødselsdagsweekend i mine svigerforældres sommerhus, når jeg om et par uger fylder år.
 • At gå på æblerov i vores store æbletræ i gården, som hvert år leverer de lækreste sprøde æbler, som kun ganske få af naboerne utroligt nok går ombord i. Det er vores held!
 • Barnedåb for Evi. Alle detaljerne er endelig faldet på plads og nu glæder jeg mig faktisk bare rigtig meget til dagen. Især fordi vi har valgt en løsning, der kræver minimalt med arbejde for os, så vi skal bare koncentrere os om at være tilstede og nyde dagen med venner og familie.

Jeg vil se, lytte og læse:

 • Jeg drømmer om at se en film. Nærmest ligegyldigt hvilken, bare det at kunne holde sig vågen til en fuld længde film vil være en succes. Så at Burnt, der har yndlings Bradley Cooper i hovedrollen, ligger frit tilgængelig på Filmstriben, og den gad jeg faktisk godt et gensyn med.
 • Jeg vil tilbage på sporet af en god podcast i ørerne, når jeg alligevel er ude at trille Evi til lur. DRs nyhedspodcast Genstart giver mig et tiltrængt indblik i, hvad der rører sig i verden.
 • Har på et par dage læst Thomas Korsgaards Man skulle nok have været der, og har fået fornyet læselyst efter noget skønlitterært, fordi det er sådan en rar måde at slappe af på. Har I nogle gode læse-es i ærmet, som jeg kan lade mig inspirere af?

Jeg vil spise og drikke:

Jeg vil købe:

Jeg vil gøre mig umage med:

 • At være tilstede som kæreste til Mads, og ikke kun mor til vores børn. Alt for nemt at glemme øjenkontakt og nærværende kys og kram, når dagene går med at være så meget som muligt for Evi og Nola. Men jeg savner kærestetiden og vil prøve at gøre mig umage med den. Også selvom det bare bliver i det små; at holde i hånd, når vi er på tur med børnene, mindst et dybfølt kys om dagen og roen til at kigge hinanden i øjnene, når vi hver især fortæller om vores dag.

Hvad glæder du dig til i september?

  Kommenter