Hverdagsliv

Leo-tuesday

7. august 2012

H&M; Trend tee / H&M; necklace / Selected Femme jeans / H&M; sandals

Idag har jeg så indviet min nye leo-jeans fra Selected Femme og er ret begejstret. De er perfekt skinny og så stopper de lige før anklen, så selv mine korte ben kommer til at syne længere. Win!
Dagen idag har stået på arbejde og nu vil jeg hoppe i løbetøjet og få overstået dagens tur. Sommerferien har for mit vedkommende stået på lidt for meget snacking og lidt for lidt træning, så nu skal der altså strammes op!! At jeg har ondt i knæ og hofter efter gårsdagens løbetur er så en anden sag. Suk, det er hårdt at blive gammel og lad 😉
Hav en skøn tirsdag lovelies.
 • Reply
  Pixels & Poesi
  12. august 2012 at 23:35

  Lækre jeans – de klæder dig virkelig godt og passer perfekt til top og sko.

 • Reply
  Line S.
  14. august 2012 at 18:19

  TAK <3

Kommenter