Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

23. november 2020

Weekenden har gjort det så godt, at jeg for en gangs skyld ikke har skyggen af mishag over, at det nu er mandag.Jeg føler mig opladt og fuld af gåpåmod – især fordi ugen kulminerer i første advent, og derefter er det JUUUUL. Og jeg glæder mig, som jeg sjældent har gjort, til at gå ombord i december.

Torsdag aften tikkede en besked ind fra søde venner med invitation til at bruge weekenden i sommerhus med vin og hygge, og vi var i syv sind, om vi skulle tage afsted. I sidste ende endte vi dog med at holde fast i planen om en weekend hjemme uden planer, og det har været det helt rigtige. Ej hvor har vi nydt det! En lørdag hvor vi næsten ikke var uden for en dør, men bare hyggede med god mad og nærvær med Nola. En søndag der blev brugt på udflugt til SMK og spiseglæder med min veninde og hendes datter, der vel nok er Nolas bedste veninde. Og en eftermiddag med aviser, Bagedyst i sofaen, og leg i gården med Nola. Det var alt hvad vi kunne ønske os, og således kan mandagen bare komme an.
I første omgang med tilbageblikket på ugen der altså nu er lagt bag os.

II En julebuffet lige efter mit hoved; julebolle og honninghjerte. Vores mandagstreat til ugens afsnit af The Undoing på HBO. I aften er det tid igen, og jeg er allerede gået i tænkeboks over, hvad lækkerierne skal bestå af i dag. Vi har en del æbler, der er ved at være lidt bløde i kanten, så overvejer lidt en æblecruble efter denne opskrift fra kære Emily Salomon II

II Nolas færdige pakkekalender, som jeg har hygget mig så gevaldigt med at nusse om. Glæder mig sådan til at gå ombord i december med den juleglæde hun allerede lægger for dagen ♥ II

II Fredagsudflugt efter varm kakao og drømmekage hos Mirabelle. Sidstnævnte som plaster på såret over at ByOasen, som egentlig var dét vi kørte efter, var lukket. Kage måtte der derfor til for at få humøret tilbage på rette kurs hos Nola, da hele dagen havde glædet sig til at kaniner og høns på legepladsen. Længe leve kagekuren II

II Hvis jeg kunne vælge én ting at spise resten af mit liv, ligger en Egg Benedict altså ren lunt i svinget. Her er det udgaven på Dyrehaven, som udgjorde min onsdagsfrokost i selskab med en kær veninde II

II Lige sådan en lørdagsstart vi alle tre herhjemme trængte til. Sådan en har vi ikke haft i evigheder, fordi vi har været væk hjemmefra de sidste mange weekender, og det føltes derfor mere end tiltrængt med en hel dag hjemme til at nusse rundt i vores eget tempo II

II Søndagssol og udflugt med pandekager i sigte sammen med mine yndlingskumpaner. Pandekagerne på SMKs cafe Kafeteria er i øvrigt al hypen værd. I sig selv ikke for søde og derfor himmelske sammen med en bund af sirup de ligger på. Dét gider jeg godt snart igen! II

    Kommenter