Hverdagsliv

FREDAGSPOST

31. juli 2020

Kæreste jer, jeg ved dårligt, hvor jeg skal starte. Alle de indspark og kærlige ord I sendte min vej igår, efterlod mig med røde kinder og et kæmpe energiboost. Tak, bare tak. Som jeg skrev i mit indlæg, kan det til tider være lidt svært at holde sig skarp på sit blogarbejde, når man ikke har hverken klare forventninger fra en arbejdsgiver eller en specifik plan at arbejde efter. Derfor var og er det simpelthen så rart, at høre fra så mange af jer om hvilke glæder I finder her på adressen, og hvad I gerne vil se mere af. Jeg har noteret mig det hele ned, og føler mig mere motiveret, end jeg har gjort længe.

For nu har jeg besluttet ikke at overtænke mine svingende ide-indfald, for som en af jer også skrev, er det måske slet ikke helt tosset med stilstand for en stund, hvis det kan efterlade plads til, at nye og bedre ideer får lov at florere. Og lige nu har jeg i hvert fald et par håndfulde gode veje at gå takket være jeres gode ideer og ønsker. Så bare rolig, I slipper ikke for mig lige foreløbig.

I dag starter jeg med fredagspost. Det er også noget tid siden sidst, men jeg kan egentlig godt lide formatet med at dele ud af min weekendudsigt og i øvrigt tippe om rare påfund, som kan sprede weekendglæde.

For vores vedkommende er det første weekend efter ferieafslutning, og vi har sådan en rar en i sigte. Aftenen i dag skal stå i fødselsdagsforberedelsernes tegn, der skal bages bunde til de sommerkager, der skal serveres i morgen, jeg skal have arrangeret blomster i vaser, og forberede lidt af pynten, hvor jeg kan. For selvom det først er i morgen eftermiddag, at vi får gården fuld af fødselsdagsgæster, 25 voksne og 6 børn, er det rart at komme fra start med overskud. I morgen formiddag får vi nemlig rigeligt at se til med at bage boller, dække borde, pynte op og samtidig underholde Nola. Men jeg glæder mig! Jeg var ellers spændt på, om jeg ovenpå de forpurrede bryllupsplaner nogensinde ville genfinde lysten og glæden til at arrangere fester igen, men den er heldigvis lige så stille kommet snigende, og jeg har stornydt de seneste dage at gøre mig tanker om, hvordan vi kan skabe hyggelige uformelle rammer for en sommerfødselsdag i vores gårdhave. Tror det bliver fint, og jeg glæder mig til at dele glimt fra det på den anden side.

Søndag skal vi mest af alt bare nusse rundt efter en hel dag med rigeligt at se til, og så har vi besluttet at male vores stålreol på badeværelset.Vi har bestilt en flot dybrød farve hjem, og jeg er så spændt på at se resultatet.

Hvad mon jeres weekend skal gå med? Traditionen tro har jeg samlet en håndfuld tips sammen som udgør gode weekendsager, hvis der er nogle med luft på programmet.

  • Restaurant Polly på Gl. Kongevej har for nyligt åbnet op for fuld morgenmadsservering, og jeg synes deres morgenmadskort ser vanvittigt lækkert ud. Måske en rar måde at starte weekenden på?
  • Har I set at Modern Family sæson 10 endelig er ude på Netflix? Evige yndlingsserie på den der måde, hvor alt den kræver er, at du læner dig tilbage, slår tankerne fra, og lader dig underholde.
  • Trænger du til en læseanbefaling, kan jeg varmt anbefale Tara Westovers Oplyst, der denne sommer har blæst benene væk under mig. Forunderlig og foruroligende. Tung og tænksom. Har man læst Et Lille Liv og var lige så betaget af den som jeg, vil man også elske Oplyst. Ekstra bonus er, at den bare er halvt så lang som Et Lille Liv, så man kan godt nå at gøre et godt indhug i den på en weekend.
  • Weekenden byder også på flere gode (loppe)markeder i København. Der er markedsdage på Reffen i morgen fra 11-16, søndag er der loppemarked på Jesper Brochmands Gade 2-4 (Hans Tavsens Plads) fra 11-16, der er også loppemarked ved den Grønne Sti, delen mellem Jagtvej og Rantzausgade, fra 10-16 og i Blågårdsgade fra klokken 10:30. Også på Vesterbro er der loppemarked på søndag. Det sker ved det grønne område foran LE KAFF fra 9:30-16.
  • Nué starter deres sæsonudsalg i dag i alle tre butikker (Gl. Kongevej, Krystalgade og Classensgade), og jeg drømmer om at nå forbi i min frokostpause. Plejer at elske alt fra Nué Notes og Lovechild 1979, så måske man kan være heldig. Det starter i dag klokken 11.

    Kommenter