Hverdagsliv

DET VIL JEG LAVE I AUGUST

1. august 2020

Jeg bliver en lille smule trist ved tanken om, at vi går ind i den sidste sommermåned nu. Væk var juni og juli. Sommeren der aldrig rigtig kom. Håber sådan at vejret klarer op og viser sig fra sin milde og lune side her i august og også gerne længe ind i september, nu hvor vi er igang med ønskelisten. Jeg er slet ikke færdig med sommerkjoler og bare fødder.

Kalenderbladet for august er hverken helt eller halvt fyldt op. På den front er der stadig lidt feriestemning og hjulene skal lige løbes igang. Forhåbentlig det så også efterlader plads til spontane sommerstunder med familie og venner. Og så har jeg ovenpå sommerferiepausen en helt klassisk trang til fornyelse. Trang til at handle på projekter herhjemme, og se vores hjem med nye øjne. Ofte er det meget lidt der skal til for, at man står med følelsen af, at det er en helt ny verden der åbner sig i sit hjem, og den følelse gider jeg godt genfinde.

Så altså, her er, hvad jeg vil lave i august.

 • Skyde måneden igang med en ordentlig fødselsdagsfest for Nola. Glæder mig stort til en hel dag hvor hun kan få lov at stråle i opmærksomheden fra familie og venner.
 • Som sagt. Handle på den der forandringstrang. Vi skal male en reol på vores badeværelse, billedvæggen i vores alrum skal gøres færdig, og så ønsker jeg mig også, at vi får lagt os fast på en farve til maling af vores køkken/alrum/entre/gang, og får taget hul på projektet.
 • Byde hverdagen velkommen tilbage med fuld fart. Og gøre en indsats for at få den indrettet, så vi efterlader mest muligt tid til det, der giver os energi. Måltidkasser, dagligvarelevering, rengøringshjælp, you name it. Vi kommer begge kun til at få mere travlt på job den kommende tid, og vi har truffet en beslutning om derfor at hente hjælp hvor vi kan, så ikke den travle tid skal gå ud over velværet og overskuddet derhjemme.
 • Prøve, prøve, prøve at holde fast i sommerens gode læsevaner, og færdiggøre i hvert fald én bog, også selvom det er nemt at prioritere anderledes, når hverdagen først ruller.
 • Apropos min fredagspost vil jeg prøve morgenmaden på Polly. De åbner klokken 8 til hverdage, så med lidt god vilje kan jeg få det flettet ind en morgen inden arbejde. Elsker morgenmadsaftaler i hverdagen.
 • Købe et sommerhus. Drømmen lever stadig, og jeg skal nok snart komme med en update på, hvordan det går med vores jagt.
 • Tage på weekend hos mine forældre på landet. Synes det er længe siden, vi har været dernede, og de rolige dage dernede gør mig det altid godt. Snart igen altså!
 • Finde anledning til at skifte byens kulisse ud med en aften i Holte, og den italienske restaurant Enoteca. Et sted jeg formentlig aldrig ville have hørt om, hvis ikke det var fordi, Børsens madanmelder for nylig sendte store roser efter den. Og italiensk til en fornuftig pris behøver man ikke sige til mig to gange, før jeg er klar til at sætte kursen.

Hvad glæder I jer til i august? ♥

 • Reply
  Venterpaavinblog
  2. august 2020 at 9:34

  Sikke gode planer – og at skabe kvalitetstid i hverdagene er altid et godt mål

  • Reply
   merimeri
   3. august 2020 at 10:53

   Enig! Egentlig burde man jo have det mål for øje de fleste uger – det er trods alt hverdagen vi har mest af ♥

 • Reply
  Ida
  2. august 2020 at 18:47

  I formår at holde den bedste og hyggeligste børne fødselsdag 🙂
  Håber at jeres sommerhus drømmen bliver en realitet. Der er intet bedre end en weekend væk fra hjemmet og så tænker jeg, at du kan komme med de fineste indretnings fif til ren sommerhus idyl 🙂

  • Reply
   merimeri
   3. august 2020 at 10:51

   Åh tak søde Ida, vi elsker også at gøre os umage omkring det! Håber sammen med dig, og forestiller mig helt sikkert at køb af sommerhus helt sikkert vil give anledning til en masse sommerhusindlæg herinde!

Kommenter