Hverdagsliv

Big hair don’t care

31. juli 2013


H&M; Divided shirt / Weekday shorts / H&M; sandals

Sådan her så jeg ud igår hvor jeg tullede lidt rundt og kom mig ovenpå weekenden og en lang mandag. Vi sluttede dagen med at se The way way back i biografen, og den er virkelig sød og hyggelig. Har I set den? Hvis ikke, så gør det endelig!
Skjorten er ny (præ død-iphone-skandalen) og kostede sølle 179 kr i H&M.; Den er perfekt let og løs i pasformen, så den skal jeg nok få brugt flittigt, og igår hvor vejret var noget utilregneligt, der var den perfekt parret med et par løse silkeshorts.
 • Reply
  anodetofashion
  31. juli 2013 at 9:24

  Som altid virkelig smuk!

 • Reply
  Karina
  31. juli 2013 at 10:52

  Du ser virkelig fin ud 😉

 • Reply
  Line S.
  31. juli 2013 at 14:14

  Tusind tak Karina!

 • Reply
  Line S.
  31. juli 2013 at 14:14

  <3 <3 <3

 • Reply
  Stine
  31. juli 2013 at 14:41

  Du ser skøn ud, som altid 🙂

  /Stine

 • Reply
  Line S.
  31. juli 2013 at 17:05

  Årh tak som altid søde Stine!

 • Reply
  Ida
  31. juli 2013 at 21:06

  Jeg troede at det var en buksedragt 🙂 – det ser ihvertfald skide lækkert ud det outfit 🙂
  Filmen har jeg ikke set, men måske jeg snart burde tage en tur i biografen ? 🙂

 • Reply
  Carina Trinhammer
  31. juli 2013 at 22:31

  Så fint et outfit, er helt vild med, at dit hår matcher dine sko – det giver outfittet en rød tråd 🙂
  Skjorten prøvede jeg også selv i den lokale H&M; forleden, men syntes ikke den rigtig sad som den skulle. Måske den skulle have en second chance? 😉

 • Reply
  Line S.
  31. juli 2013 at 23:11

  Kan godt se lyset ikke har fanget det, men der er faktisk en lille nuanceforskel på shorts og skjorte. Men vil giver dig ret i den her, ligner en buksedragt. Sådan en har jeg også manglet, så det er kun fint, hvis man kan snyde sig til en på denne måde 😉
  Selvom biografen måske ikke står højest på listen her om sommeren, så er der nu noget hyggeligt ved at gemme sig væk i mørket, på de dage hvor vejret alligevel er lidt tvivlsomt. Filmen kan jeg i hvert fald varmt anbefale!

 • Reply
  Line S.
  1. august 2013 at 8:24

  Årh tusind tak! Ej er det rigtigt? Jeg synes den sidder lige som den skal, og er perfekt oversize. Men jeg er også gået en størrelse op i forhold til hvad jeg normalt er. Måske det kan være derfor?

Kommenter