Hverdagsliv

THURSDAY

2. august 2013

Cheap Monday knit / Topshop top / H&M; skirt / Stella McCartney bag / Horze boots

Dagens fra igår, taget med ny iphone, hvorfor billederne ikke er helt så skarpe som de plejer at være. Dog er jeg vildt imponeret over hvor godt kameraet i en iphone 5 alligevel er, sammenlignet med 4’eren, hvor jeg nærmest ikke har kunnet tage skarpe billeder det sidste år.
Jeg er i øjeblikket ret glad for nederdel, korte støvler og strik-looket, og praktiserer det nærmest alle aftener, hvor det er ved at være for køligt til bare arme. Dermed er der også rig mulighed til at få brugt min efterhånden store samling af nederdele 😉
Er I ved at være klar til weekenden og skal I lave noget spændende?
Jeg sidder lige og prøver at tage min sammen til at få overstået dagens løbetur, og ellers skal jeg bare ud  og nyde solen, inden jeg slutter aftenen af med en middag og cocktails med nogle veninder.
 • Reply
  Pixels og Poesi
  2. august 2013 at 10:26

  Jeg elsker virkelig looket med støvler til bare ben. Er virkelig ked af at det bare slet ikke fungerer for mig.

  Du ser til gengæld super godt ud, og det fungerer virkelig godt med strikken til.

 • Reply
  Ida
  3. august 2013 at 8:11

  Jeg bliver også så imponeret hvergang, jeg tager billeder med min iPhone (min 4 er okay 😉 ).
  Og hvor lyder det som en dejlig aften du havde og din nederdel er virkelig fin 🙂

Kommenter