Hverdagsliv

Om at jonglere med for mange bolde

24. september 2013
Designers Remix dress / Acne boots / Grob tote bag 

Som I måske kan fornemme på aktivitetsniveauet herinde, så har jeg svært ved at få tiden til at række. Dét der med at kombinere fuldtidsstudie med 2 jobs, bloggen, kæreste, veninder og familie det er i øjeblikket en disciplin jeg har umådeligt svært ved at mestre, hvilket resulterer i at jeg gør det hele halvt. Og dét strider imod alt hvad jeg står for som person og jeg kan mærke det tærer på mit humør og overskud. Jeg har ikke lyst til at vælge nogle af tingene fra, ikke mindst fordi alle tingene samtidig er dem der giver min hverdag indhold og gør mig glad. Der skulle bare være lidt flere timer at tage af  .. Indtil dét sker, så håber jeg I vil bære over med at indlæggene herinde bliver lidt færre, ligesom mine besvarelser på kommentarer desværre også godt kan være lidt længe undervejs. Men tro mig, jeg læser hver og en med største fornøjelse og jeres kommentarer er nok en af de bedste overspringshandlinger jeg kender 😉 Det samme er det at kigge forbi alle jeres blogs, selvom kommentarerne dér desværre også er lidt færre for mit vedkommende. 
Jeg vil ikke blive en af de bloggere, der blogger for samvittighedens skyld – dé indlæg der kommer ud af det, er for det meste heller ikke særligt spændende for jer at læse. Istedet lover jeg at vende stærkt tilbage når tiden igen er til det, om ikke andet så til marts når jeg er tilbage til kun at have et job ved siden af studiet igen. 
 • Reply
  Lullumut
  24. september 2013 at 18:54

  Du skal bare tage alt den tid væk fra bloggen, som du har brug for. Du er det vigtigste i dit eget liv, og du skal også huske at slappe af. Jeg havde sådan en periode før sommeren, hvor jeg var i gang med fuldtidsjob og speciale på mit HD studie, og det var lige ved at gå galt. Så nu laver jeg så lidt som muligt, når jeg har fri fra job og bare mærker mig selv 🙂 Jeg er her stadig, når det hele kører lidt nemmere 🙂

 • Reply
  PIXELS OG POESI
  24. september 2013 at 19:10

  Åh hvor jeg kender det. Nogle gange slår tiden bare ikke til.

  Nu kan jeg selvfølgelig ikke tale på vegne af andre end mig selv, men jeg er her når du er her, og vil langt hellere have netop de gode, gennemtænkte indlæg, end de der kommer for samvittighedens skyld.

 • Reply
  Line S.
  26. september 2013 at 8:34

  Tak for en dejlig kommentar Louise. Lyder som om du har fundet opskriften på den gode og sammenhængende hverdag 🙂

 • Reply
  Line S.
  26. september 2013 at 8:35

  Det betyder så meget for mig at høre at jeg ikke er den eneste der har det sådan – og også at vide at du er her når jeg er tilbage!
  Og kan vi så venligst få nogle flere timer i døgnet, tak 😉

Kommenter