Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

27. december 2016

Jeg er tilbage i København igen efter en veloverstået – og virkelig tiltrængt juleferie. Det har været så rart bare at trække stikket fra den vante hverdag, at sove længe(ere end normalt) og at fylde dagene med hygge, familietid og julemad i rigelige mængder. Jeg kunne egentlig godt have brugt et par dage mere i juleferieboblen, men arbejdet kaldte igen i dag, så der var ingen vej udenom, da vækkeuret ringede i morges. Til gengæld hjælper tilbageblikket på seneste uges rarheder lidt på overskuddet i dag.

img_0027II Onsdag efter arbejde havde jeg en aftale om drinks som en forsmag på juleferien, og jeg udnyttede muligheden for en gratis drink med Heaps Drinks, som jeg delte en rabatkode til HER. Afgjort en succes og jeg kommer helt sikkert til at udnytte det tilbud fremover også II

img_0035II På vej på juleferie torsdag kom jeg forbi denne magiske lyshimmel i Kronprinsensgade. Yndlingssyn i December <3 II

img_0045II Fredag arbejdede jeg hjemmefra – og frokostpausen var lidt mere hyggelig end normalt i selskab med Peter Swansons ‘The kind worth killing’ II

img_0050II Lørdag morgen var det tid at pynte årets juletræt og det blev en guld jul i år. Tror ikke, der findes noget hyggeligere end at pynte juletræ og det var en perfekt start på julemorgen II

 

img_0115II Obligatorisk nissehueselfie inden gæsterne meldte deres ankomst juleaften II

img_0122II Jeg blev i den grad forkælet juleaften – én af gaverne blev jeg dog særligt begejstret for; Fire Børge Mogensens J39 stole, som jeg har fået lov at arve fra min farmor, og som jeg glæder mig så gevaldigt til at lade flytte ind i den lejlighed på Nørrebro, som jeg flytter ind i til januar II

 • Reply
  Ida
  27. december 2016 at 13:13

  Sikke nogle fantastiske stole!

  • Reply
   merimeri
   27. december 2016 at 13:19

   Jeg kan slet heller ikke være i mig selv af begejstring over dem, og jeg kan dårligt vente til at lade dem flytte ind!

Kommenter