Et godt tip

GRATIS DRINK – HVER DAG

11. december 2016

SPONSORERET INDLÆG UDGIVET I SAMARBEJDE MED HEAPS DRINKS

heaps-drinks

Kender du Heaps Drinks? Hvis ikke, så skal du høre efter nu. Heaps Drinks er nemlig værd at kende til – især her i December, hvor de fleste weekender byder på julefrokoster- og fester. Ét er, at det godt kan være lidt af en udfordring for festgarderoben, som skal stå sin prøve hver weekend, de mange fester lægger også pres på dankortet, som i forvejen er spændt hårdt for med julegaveindkøb.

Men her er det altså, at Heaps Drinks kommer ind i billedet. Heaps Drinks er Danmarks nye medlemsklub for drinks med mere end 50 samarbejdsbarer i Kbh og Aarhus. Som medlem af Heaps Drinks kan man få en gratis drink hver dag – hele måneden! Og desuden adgang til massevis af tilbud efter sin gratis drink! Det koster blot 49kr/mdr at være medlem, og med tanke på, hvad en drink koster på de fleste cocktailbarer, så er det beløb tjent hjem allerede den første aften. 

Heaps Drinks samarbejder med flere af min favoritbarer, bl.a. Blume, Bar7, The Jane og The Bird & The Churchkey, som alle har et virkelig lækkert drinkskort, og det er derfor lækre drinks, man har udsigt til med sit Heaps Drinks medlemsskab. 

Tørstig? Det tænkte jeg nok. Men det bliver bedre endnu. Jeg har nemlig fået lov til at give jer de første 30 dages medlemsskab gratis – og dermed også op til 30 gratis drinks, hvis du er typen, der føler for en drink om dagen. Alt du skal gøre, er at downloade Heaps Drinks på App Store og få en måneds gratis prøveperiode ved at indsætte koden merimeri, når du klikker på ‘invite code’. Du aktiverer din prøveperiode med dine kortoplysninger, ligesom på Netflix eller Spotify, og herefter er det bare at: 1. vælge en bar i nærheden, 2. vælge en gratis drink og 3. vise dit valg til bartenderen og få en gratis drink! 

Så for lige at opsummere; smut ind i App Store og hent appen Heaps Drinks, indtast koden merimeri, start din 30 dages gratis prøveperiode og du er herefter klar til dine gratis drinks.

GRATIS PRØVEPERIODE PÅ HEAPS DRINKS MED KODEN ‘MERIMERI’

    Kommenter