Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

2. november 2021
II Efterårsfarver ude som inde. Mit ihærdige forsøg på at skrue op for indehyggen som kompensation for de dage, hvor man skal kigge langt efter ordentligt dagslys II

I dag føler jeg mig heldigvis mere menneske end en omvandrende osteklokke efter en tålelig nattesøvn, og Evi der sov til 05:19. Alt der hedder noget med fem, kan jeg til nøds acceptere. Fire derimod, det er altså for tidligt til, at jeg kan hænge ordentligt sammen! Men vi er på rette vej, og håber at vintertidstågerne og den forkølelse, der også driller nattesøvnen herhjemme, snart letter helt. Hvad med jer, har I fundet jer ind i en god rytme, eller tager det også lidt tid hos jer? Forbandede vintertid, altså.

Ovenpå morgenrutiner og børnehaveaflevering nyder jeg lige en stille stund for mig selv, mens Evi sover lur. Jeg har vist skrevet det før, men denne her stund, kun for mig, er noget nær hellig for mig. Aller bedst bliver dagen nemlig hvis jeg har nået at bruge lurpausen på noget der gør mig glad, og ikke kun på kedelige praktiske ting herhjemme. Klog af skade har jeg derfor i dag sat mig til rette med dette blogskriv som det første, og så må oprydningen vente til jeg er færdig. Om Evis lur tillader det altså.

Som jeg bladrede igennem fotoalbummet fra den forgangne uge, vidner det om en god portion hverdagsmagi og særlige stunder, der har tanket mig op på god energi og glæde. Sådan måtte hver uge egentlig gerne arte sig, hvis ikke det var for meget at bede om.

II Sidste weekend var vi inviteret afsted for at skyde nogle familiebilleder på Kalvebod Fælled. Og jeg er helt på halen over hvor magiske de er endt ud. Det er aller dygtigste Katja Leth Photography der står bag, og jeg er hende evigt taknemmelig for at være lykkedes med at indfange så meget liv og lykke i vores billeder. Kæmpe, kæmpe anbefaling hvis du også drømmer om flotte fotominder af dig og dine II
II Suger alle de sidste gyldne farver til mig, inden det hele bliver gråt og goldt for en stund II
II En ny morgenmadsfavorit har indfundet sig herhjemme. Acai blueberry bowlen fra Grød to-go. Den kan vores hjemmelavede smoothie bowl altså ikke helt stå mål med! II
II Anden generations børneflokken fra min mødregruppe med Nola. Føler mig meget heldig over, at tre af mødrene er blevet til gode veninder. Og at vi er så heldige også her anden gang at kunne barsle den lidt sammen II
II Tusmørkehygge. Det kan altså ét eller andet fint II
II Det her står altså som et af sidste uges højdepunkter; en weekend med kun et barn, og derfor masser af tid til tosomhed, mens Evi sov lure. Føltes for en stund helt som livet før børn, og selvom jeg aldrig ville bytte mit liv for noget i verden, var det alligevel meget rart bare lige for et kort øjeblik at føle tiden var vores II

    Kommenter