Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

15. april 2019

Godmorgen derude, glædelig mandag! Mon I er mange, der ligesom os holder påskeferie i denne uge? Jeg har simpelthen glædet mig så umanerligt meget til den lange påskeferie. Ikke fordi vi har det store på programmet. Måske i virkeligheden netop fordi vi ikke har det store på programmet andet end primært bare at stornyde at være sammen som familie og tage dagene lidt som de kommer. Ovenpå sidste uge, hvor Mads var tre dage i Amsterdam og jeg i mellemtiden agerede alenemor med Nola, føles det også tiltrængt med en fuld uge hvor trekløveret er samlet. 

Og vi har skudt påskeferien igang med en weekend fyldt til randen med herligheder. Fredag med X-Factor finale og en fyldt slikskål, lørdag påskebrunch med en håndfuld gode venner og børn og de første spæde skridt hen imod bryllupsplanlægning. Med kold vin i glasset og jagt på location. De stunder glæder jeg mig altså til mange flere af. Igår stod den påskefrokost med endnu et hold venner og en lang gåtur i eftermiddagssolen. Således ladt fuldt op på selskabelighed er vi mere end klar på ugen der venter. Idag tager vi alle tre over og træner, Nola forhåbentlig sovende i barnevognen, mens Mads og jeg kan træne uforstyrret. Bagefter triller vi et smut ind til byen, kigger lidt vinduer og spiser en frokost og ellers ren hygge resten af dagen … og få flyttet Nolas seng ind på hendes eget værelse. Ovenpå to nætter nu, hvor det længste stræk hun har sovet er 2,5 timer og ellers opvågninger engang i timen, skal der ske et eller andet. Og selvom det ikke føles helt rigtigt for mig at flytte hende på eget værelse nu, er vi nødt til at se, om det i virkeligheden er det rette for Nolas og hendes urolige søvn. Vi må se.

Nåh mandag, lad os komme igang. Aller først med et lille rart kig tilbage på nogle af sidste uges fine øjeblikke.

II Som fx mandagsis på Siciliansk. Årets første … i rækken af mange! Kombinationen af chokolade, pistacie og blodappelsin sorbet smager himmelsk II

II Solskinsstund i solfarvet sofa. Jeg bliver mere og mere vild med vores nye sofa som tiden går, og den føles mere og mere rigtig til rummet. Som om den altid har hørt til II

II Jeg klarede mig igennem tre aleneaftener med Nola fuldt ladet op på kølige fristelser fra fryseren. En af favoritterne er den nye veganske Magnum (modtaget i gave fra Frisko), der smager overraskende godt. Som flødeis men uden at være det. Den bliver et hit i sommervarmen! II

II Onsdag havde Anne Sofie og jeg sat hinanden i stævne til is på Frederiksberg. Skæbnen ville det dog at været ikke just var is-vejr. Til gengæld var det perfekt vejr til en kop varm chokolade at lune sig på, så det blev vores redning istedet. Fra altid leveringsdygtige Frederiksberg Chokolade II

II Mads havde den smukkeste forårsbuket med hjem til mig, da han gik på påskeferie i fredags. En overflod af dufte og farver, der nu stråler om kap med påskesolen på vores spisebord II

II Ladet til påskebrunch i lørdags. Det er i øvrigt sådan en hyggelig måde at sætte sine venner i stævne på. Især nu hvor der er kommet børn til hos os alle. Formiddagen er nemlig et perfekt tidspunkt at ses på. Der er overskud over hele linjen i modsætning til eftermiddage og aftener med trætte born, og det passer næsten altid med, at der over formiddag eller middag kan sniges en lur ind hos ungerne, så de voksne også kan få lidt uforstyrret tid sammen II

    Kommenter