Livet som mor

INSPIRATION TIL BABY SOMMERTØJ

13. april 2019

II LANGÆRMET HELDRAGT II SOLHAT II SOMMERDRAGT II SOMMERSÆT II STRIBEDE OVERALLS II KJOLE II HELDRAGT II BLOOMERS II BUKSER II PRINTEDE FLÆSEBUKSER II BUKSER  II STRIKKEDE FLÆSEBUKSER II MØNSTERSTRIKKEDE BUKSER II BUKSER II II SHORTS II KORTE OVERALLS II KORTÆRMET HELDRAGT II 

Mens Mads og er Nola er igang med at gøre klar til aftensmaden, har jeg sat mig til rette med et glas vin (det gode ved at mængden af amninger er på retur) og computeren foran mig, klar til at kigge efter sommertøj til Nola. Er de af jer med børn mon også nået dertil?

Jeg har startet min søgning hos H&M, som jeg stadig synes har et af de største og bedste udvalg til baby, og samtidig er til at betale. Og jeg tænkte lige at dele nogle af de pæne sager, jeg kommer omkring, hvis nu I er flere, der mangler inspiration til babys sommertøj. Heller ikke idag er jeg nemlig blevet skuffet på min vej rundt hos H&M, for se lige nogle fine, enkle og neutrale sager, udvalget blandt andet byder på.

Kjolen med seler, flæsebukserne med mariehøne print og de strikkede flæsebukser er allerede klikket hjem, og indtil sommervejret er over os, bruger vi dem bare med en body under. Det er en god måde at forlænge sommertøjets anvendelighed. Jeg skal også have fundet nogle bløde bukser og nogle flere lette sommerdragter, og synes de her og denne er gode bud. Sættet med stropkjole og bloomers synes jeg altså også er noget så fint.

    Kommenter