Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

15. september 2021
II Jeg må indrømme, at jeg lever og ånder for de her små babyfrie-pauser i løbet af dagen, hvor jeg kun har mit eget selskab at tage højde for. Ekstra meget lige for tiden, hvor Evi er i et udviklingsspring, og derfor kun vil være hos mig, når hun er vågen II

Fine jer, er I kommet godt fra land med ugen? Det håber jeg! Vi lagde ud med en mandagsfridag, hele banden herhjemme, så jeg er konsekvent en dag bagud i min tidsregning, og føler derfor det er tirsdag og ikke onsdag i dag. Men altså, allerede at være halvvejs i ugen gør mig egentlig ikke det store, for så er der kortere tid til weekend. Vi er inde i en periode, hvor hverdagen kører lidt på pumperne. Mads har lange dage på job, Evi er i udviklingsspring, og vil derfor ikke ret meget andet, end at hænge på min arm. Og så er der Nola, der vågner op de fleste dage og spørger efter en “slapperdag”, hvor hun kan holde fri fra børnehave, som hun lige for tiden har en ide om, at hun ikke vil afsted i. Også selvom der ikke er nogen tvivl om, hun har en god dag, når hun er afsted. Det øver vi os lige på at være tilstede i, for det gør unægteligt lidt ondt i forælder-hjertet, når børnehaveafleveringen foregår med gråd.

I dag var sådan en dag. Hvor Nola var helt ulykkelig, da hun skulle ud ad døren. Her til morgen var det fordi, jeg ikke skulle aflevere hende, da det faldt sammen med en sulten og træt Evi herhjemme. Nola var dog utrøstelig, så vi endte med at sadle om, og jeg måtte haste ud ad døren med hende, mens Mads holdt Evi underholdt herhjemme. Det gik. Og nu sidder jeg her, har fået pulsen ned, og trækker vejret dybt ned i maven, for første gang i dag, mens jeg håber, at Evi sover en god lang lur, så jeg kan nå at samle mig selv og rodet i vores lejlighed op i mellemtiden.

Som en lille kærlig håndsrækning til sjælefreden, bruger jeg denne første rolige stund på at bladre kamerarullen igennem og samle mine favoritglimt fra den forgangne uge. De kommer her ♥

II Den smukkeste sensommerdag i Frederiksberg Have. Elsker, elsker, elsker den her tid på året! II
II Sæsonen for varm chokolade og rigelige mængder flødeskum er hermed indviet. Efter denne opskrift på den bedste hjemmelavede version II
II Endelig færdigvaccineret. Og på den anden side af feber, muskelsmerter og nådesløs træthed. Halleluja. Det holdt hårdt et par dage, men nu er jeg bare jublende over, endelig at være dækket ind, og over at Evi forhåbentlig får en masse gode antistoffer med ind fra modermælken II
II Fra et mødregruppe gensyn af de bedre. Med frokost. Og vin. På en ny lokal favorit, je t’aime, på Dybbølsgade. Elsker virkelig at der i mødregruppen, hvor vi kun er flergangsmødre, er højt nok til loftet til, at ingen kigger skævt, når frokostvin bliver meldt på banen II
II 33 år og med favnen fuldt af kærlighed. Føler mig så uendeligt taknemmelig for den her favnfuld og deres far II
II Mon det her ender med at være årets sidste isvaffel? Nok ikke hvis det står til Nola, der insisterer på, at alle dage med sol, er is-vejrs-dage. Lille levemenneske, er hun! II

    Kommenter