Hverdagsliv

WARDROBE CHALLENGE / DAY 4

26. juni 2014
H&M; cashmere knit / H&M; shorts / H&M; espadrilles / Stella McCartney bag

DAG 4. Hænger I i derude? Jeg kan mærke jeg synes det bliver sværere og sværere at finde sammenhængende outfits, med de items jeg har sat mig for at skulle bruge i denne uge, men jeg er opsat på at gennemføre, så jeg hænger i, og glædes istedet over at det nu er lidt sjovere at finde tøj, når jeg ikke bare skal have det på jeg PLEJER!
Mine flæseshorts fra dagens outfit har jeg et lidt mærkeligt forhold til. Jeg kan virkelig godt li’ dem og føler mig også ret godt tilpas i dem, men alligevel får jeg dem sjældent på. Tror de er et ret godt eksempel på at min garderobe er for omfattende, og at meget fint tøj derfor går tabt i mængden mellem alle de andre ting, som jeg også godt kan lide. 
 • Reply
  Colombe de la paix
  26. juni 2014 at 22:25

  Jeg er vild med det! 😀

 • Reply
  Nanna Says
  26. juni 2014 at 23:50

  Rigtig pænt outfit! Men hvordan kan det også være andet med sådan en Stella-taske over skulderen? ;-)Jeg er simpelthen så forelsket i cashmere sweateren og græmmer mig stadig over, at den ikke røg med hjem i vinters.. Må jo bare håbe at der kommer noget mindst ligeså blødt og pænt til næste sæson 🙂

 • Reply
  Ida
  27. juni 2014 at 6:03

  Vi hænger i ;)Jeg troede først at det var en nederdel. Men synes at de er super fine og kan godt lide frynserne 🙂

 • Reply
  Tine Strange
  27. juni 2014 at 17:15

  WHAT! Hvis jeg måtte (veto fra Malte), så sov jeg med mine på! Og tog dem på, på arbejde dagen efter, og tog til træning i dem efter arbejde – og så i seng igen, måske med en vask her og der! Knuselsker dem og de reder ALTID (undskyld blokbogstaverne, men jeg har altså bare en brændende pointe) en tøjkrise. Dem og så en stribet bluse, bum, så er jeg klar. Og hvis det er koldt (and it is) så er de jo også bare skidepæne med strømpebukser under. OG når det er rigtig koldt (and it is) så er det jo de pæneste shorts i hele verden at have en tyk striktrøje udover, så flæsen lige kigger frem. Så på med dem.

 • Reply
  Line
  29. juni 2014 at 18:34

  Tak søde!

 • Reply
  Line
  29. juni 2014 at 18:34

  Haha true. Stella hjælper på de fleste outfits ;)Er også SÅ glad for den. Men mon ikke H&M; laver en lignende den kommende sæson, den var i hvert fald populær sidst, så det ville være skørt andet!

 • Reply
  Line
  29. juni 2014 at 18:35

  Ja de snyder lidt. Men synes det er en ret sej detalje at de i virkeligheden er shorts – det gør dem også lidt mere praktiske!

 • Reply
  Line
  29. juni 2014 at 18:36

  Haha jeg må se mig overbevist kære Tine! Jeg lover at følge dit gode eksempel, og vil glæde mig over at du er flittig til at bruge dem, så der altid er lidt styling inspiration at hente!

Kommenter