Hverdagsliv

WARDROBE CHALLENGE / DAY 5

28. juni 2014

Cos knit / H&M; skirt / Horze boots 

Jeg nåede ikke at få lagt femtedags outfittet op igår, men det er da også meget hyggeligere med bloglæsning lørdag morgen, end fredag aften ikke? 😉 Kan I huske nederdelen her fra sidste sommer? Jeg BOEDE i den, og troede aldrig at vi skulle blive trætte af hinanden. Men så kom vinteren, og lyse nederdele og jeg går ikke rigtig godt i spænd i den periode, så nederdelen har fået lov at passe sig selv siden. Siden er nye garderobe favoritter kommet til, og så har man det jo med at glemme de gamle. Men altså, den fungerer da stadig? Især med støvler og en langærmet grå overdel, som vidst nok også var favoritkombinationen sidste år. Nuvel, den er måske en anelse kort, men det har jeg hørt man godt stadig må når man er i midt-tyverne, så det er med at udnytte det de næste par år 😉


 • Reply
  Ida
  28. juni 2014 at 9:21

  Arh jeg kender så godt det med sommerfavoritter, men så kommer nemlig vinteren og det er mere de mærkere farver man hopper i.Men ja den fungerer da helt bestemt endnu og kan godt lide måden du har stylet den på 🙂

 • Reply
  Anonym
  28. juni 2014 at 19:13

  Så fint 🙂

 • Reply
  Ditte Blog
  28. juni 2014 at 19:29

  Den fungerer da i den grad stadig! Kan stadig huske lige da du havde købt den, og jeg ledte ihærdigt efter den i Aarhus, uden held..

 • Reply
  Amy Dyrholm
  29. juni 2014 at 14:45

  Wauw den nederdel er simpelthen bare smuk!

 • Reply
  Line
  29. juni 2014 at 18:28

  Dét er jeg så glad for du synes! Jeg bliver da NØDT til at få brugt den noget mere i så fald.

 • Reply
  Line
  29. juni 2014 at 18:28

  Tak 🙂

 • Reply
  Line
  29. juni 2014 at 18:29

  Sådan har jeg det også ofte med items, og man bliver så irriteret når man ikke har held til at få fingre i dem.

 • Reply
  Line
  29. juni 2014 at 18:29

  Tak søde. Jeg vil se om jeg ikke kan blive lidt bedre til at bruge den så!

Kommenter