Hverdagsliv

WARDROBE CHALLENGE / DAY 6

29. juni 2014

H&M; kimono / Stig P dress / Asos sandals

Jeg sprang garderobeudfordringen over igår, da lørdagen blev tilbragt i nattøj – og dét vil jeg trods alt spare jer for 😉 Vi er startet på Homeland herhjemme og da vejret igår ikke indbød til andet end indehygge, så blev det sådan. Til gengæld er jeg idag trukket i det pæne tøj, hvor jeg har fejret min seje farmor som fylder 85 år.
Historien med kjolen her er lidt den samme som med meget af mit andet tøj, som ikke bliver brugt; jeg kan egentlig rigtig godt lide den og den passer stadig til den stil jeg bilder mig ind at have, alligevel bliver den ikke brugt, og dét hænger formentlig sammen med at jeg har så meget tøj, at det ofte ender med at blive de samme favoritter jeg vender tilbage til.
Jeg kan godt lide at have en alsidig garderobe, men min wardrobe challenge har også vist mig, at det alligevel ofte er basis favoritterne jeg vender tilbage til, og som derfor skal og bør være kernen i min garderobe. 
Nåh, jeg foregriber vidst begivenhederne lidt her – udfordringen slutter i morgen, og derefter skal jeg nok vende tilbage med en konklusion på den.
Hav en dejlig aften piger, vi ses i morgen!
 • Reply
  Amy Dyrholm
  29. juni 2014 at 21:52

  Det sorte look er virkelig godt til dig! 🙂

 • Reply
  Louise Lykke
  29. juni 2014 at 22:20

  Hvor ser du fin ud! Jeg kan rigtig godt lide kjolen, godt du fik den luftet :)Men jeg kender godt det med, at man har noget liggende i skabet, som man faktisk er rigtig glad for, men alligevel ender man oftest med at hoppe i de sædvanlige favoritter. Lidt ærgerligt :)http://allthingsglitters.blogspot.dk/

 • Reply
  Ida
  30. juni 2014 at 6:02

  Ih den er fin Line!! Og stort stort tillykke med farmor :)Jeg er faktisk blevet lidt fristet af din WARDROBE CHALLENGE, det er en fed måde at komme lidt rund i skabet og tænker at jeg måske vil se på min garderobe på en anden måde – måske jeg også skulle tage min egen WARDROBE CHALLENGE 🙂

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  30. juni 2014 at 11:14

  Hvor er den fin den kjole der 🙂 Og elsker sidste billede!

 • Reply
  Stephanie
  30. juni 2014 at 12:46

  Sindsygt lækker kjole :DElsker de mange flotte detaljer. og synes da du skulle have lagt billederne op i nattøj 🙂 hehe

 • Reply
  Lullumut
  30. juni 2014 at 20:53

  Du er flot i den kjole, og det sidste billede er vildt cool :-)Jeg kom ikke rigtigt selv i gang med den challenge, fordi jeg er godt i gang med at sortere ud og sælge videre på loppemarked og TS. Så faktisk har jeg ikke rigtigt noget tilbage i mit skab, som ikke bliver brugt. Det skulle da lige være de tykke striktrøjer og vinter kjolerne 🙂

Kommenter