Hverdagsliv

KALENDERKIG #3

2. december 2019

Dagen i dag har været en skør størrelse. Sådan en vi er kommet lidt skævt fra start med, og som derfor ikke har været rigtig god. Men heller ikke rigtig dårlig. Nola er stadig syg, hvilket lige skulle tænkes ind i den ellers velsmurte hverdagsmaskine, men vi er kommet i mål, og det nogenlunde helskindede alle tre. Nu er jeg netop landet i sofaen, ovenpå sådan en putning der endte med at være så langtrukken, at også selv jeg måtte kapitulere til sidst. En af de dage, I ved. Hvilket er lidt irriterende, for jeg havde ellers store planer om at skulle bruge min alene-hjemme aften på et par effektive blog arbejdstimer post putning. Nu må jeg istedet nøjes med et enkelt skriv, og så satser jeg på bedre puttekarma i morgen. 

Ugens kalenderkig kommer her.

UGE 49

MANDAG

Er vi jo nærmest ved vejs ende med. Dagen startede hjemmefra, hvor jeg havde vagten med Nola, der stadig er ramt af høj feber. Mads og jeg havde splittet dagen op, således at han kunne være på kontoret fra 8-12, og derefter hjem og tage over fra mig, der så kunne nå ind på kontoret til klokken 13. Er ret glad for vi kunne gøre det på den måde, da ingen af så var nødt til at trække os helt fra arbejdet på grund af barn syg. 

Klokken lidt over 17 kørte jeg fra kontoret, og hjem for igen at kramme på min febervarme lille mus, og tage over på aftenens rutiner, mens Mads smuttede ud for at spise middag med en kammerat. Og det var så den dag.

TIRSDAG

Bliver vi igen nødt til at holde Nola hjemme, da hun stadig ikke er feberfri. Jeg har dog en del vigtige møder på kontoret, jeg ikke kan misse eller flytte rundt, så Mads er nødt til at klare vagten derhjemme alene. Udover en mødetung tirsdag er der heldigvis også et lille treat midt på dagen. Min månedlige massage, som altid er et himmelsk afbræk i arbejdsdagen. Efter arbejde har jeg en konsultation hos en psykolog i forbindelse med et samarbejde, og jeg glæder mig til at åbne mere op for, hvad det går ud på, inden så længe.

Aftenen er uden aftaler, men jeg kommer nok ikke udenom at skulle arbejde et par timer, inden jeg kan kalde dagens program for færdigt. Blandt andet har jeg et samarbejde der skal gøres helt klar til udgivelse dagen efter.

ONSDAG

Håber jeg virkelig, at Nola igen er ovenpå, så vi kan finde vores vej tilbage i hverdagsrutinen. I så fald bliver det mig, der afleverer hende, inden jeg smutter videre til min fysioterapeaut, hvor jeg har tid til en genopfølgning på mine hoftesmerter. Arbejsdagen slutter jeg sjovere end normalt. Vi afholder nemlig et sejt juleevent for en vigtig frivillig organisation, som vi har inviteret til julefrokost ude på Refshaleøen. Jeg skal agere tur-guide på en af busserne med de frivillige, som afgår fra Nørrebro med kurs mod Nyhavn, hvorfra de sejler videre med kanalbåde til Refshaleøen. Derfra takker jeg af, og suser hjem og kysser på min lille familie, inden jeg klokken 19 har en aftale med en veninde om dumblings og drinks på Magasasa. 

TORSDAG 

Er det mig, der har fornøjelsen af at hente Nola fra vuggestuen, så jeg har en kort dag på kontoret, inden jeg omkring klokken 14:30, smutter afsted for at hente hende. Eftermiddagen skal bare gå med at hygge om hende. Måske en tur forbi legepladsen eller biblioteket på vej hjem, hvis dagsformen er til det, og ellers bare hjem og nusse rundt derhjemme, indtil Mads kommer hjem. Når Nola er puttet er det igen tid at finde arbejdet frem, og nå de sager, jeg ikke fik nået på kontoret. Jeg håber, der også bliver tid til et enkelt afsnit The Crown.

FREDAG

Kommer til at ligne min torsdag. Igen er det mig, der henter Nola, da Mads skal til julefrokost med arbejdet, og jeg har hende derfor alene resten af dagen. Vi skal finde på et eller andet lækkert vi kan tøsehygge med. Forestiller mig noget med pasta, som altid er vejen til mit hjerte. Og også Nolas lader det til #minpige. Post putning vil jeg enten hygge med bloggen eller blot flade ud til et eller andet på skærmen, mens weekendfreden stille og rolig indfinder sig.

LØRDAG

Starter jeg dagen med fødselsdagsbrunch hos en veninde, og derefter skal der bare familiehygges for alle pengene. Hvis Mads’ tømmermænd efter julefrokosten dagen før ellers tillader det. Ellers bliver det bare hygge for Nola og jeg, mens Mads får et tiltrængt hvil, nu han har haft formiddagsvagten med Nola. Vi har ingen planer om aftenen, så der står den bare på dyner i sofaen og lur mig om ikke det bliver til et par afsnit af The Crown. Igen. 

SØNDAG

Er der også en fødselsdag på morgenprogrammet. Denne gang en to års for min venindes datter. Vi starter allerede klokken 9, så regner med vi er hjemme ved omkring frokost og i tide til at Nola kan snuppe middagsluren derhjemme, mens jeg kan få lidt praktiske weekendgøremål fra hånden #hejvasketøj. Og så håber jeg virkelig, at jeg kan hive mig selv op til at komme afsted og træne, da ellers bliver til en helt uge uden træning, hvilket min samvittighed nok vil lide lidt under, eftersom december jo ikke just går ubemærket hen på spisefronten. 

    Kommenter