Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

1. december 2019

Sikke en herlig uge, det har været. Helt og aldeles som jeg håbede på, og mere til. Også selvom den er sluttet med sygdom hos husstandens mindste beboer, der siden fredag har været feberramt, den stakkel. Heldigvis har hendes humør det meste af tiden været ganske ok, så længe hun har kunne nusse rundt i hånden med enten Mads eller jeg. Så det har vi gjort. Nusset rundt i børnehøjde og i familiens skød. Først i selskab af det ene sæt bedsteforældre og en af olderne i går, og efterfulgt af det andet sæt bedsteforældre og to older i dag. Vi har spist, og spist, og spist. Faktisk føler jeg nærmest ikke, at vi har bestilt andet hele weekenden, haha. Men det passer sig vel også for sådan en weekend, der også markerer startet på december. Måneden der føles som ét langt syndigt måltid. Vi er kommet godt fra start herhjemme. 

Helt mæt og veltilpas ovenpå en god uge, er jeg til gengæld også klar til at vende et nyt kalenderblad, og se frem mod alt det gode, den kommende uge også kommer til at byde på. Men mere om det i mit kalenderkig i morgen. Først en sidste lille kærlig tanke sendt afsted mod den uge, der nu går på hæld.

II Igennem hele denne uge har den smukkeste farverige blomsterbuket fra Bloomon sikret højt humør hos mig. Sådan en buket, der plejer at holde sig flot i helt op til to uger, er min absolutte yndlings smutvej til at sikre glæde på hjemmefronten. Blomster skuffer sjældent. Og da slet ikke i en tid med evighedsgråvejr og korte dage. Til og med i morgen mandag kan du faktisk få 20% rabat på dine første to bestillinger med bloomon og desuden en gratis smuk keramikvase med oveni hatten med koden ‘MERIBLACKFRIDAY’. Er du ikke sådan at imponere med 20% rabat, kan du fra i morgen mandag og resten af december også bare vælge at bruge koden ‘MERIMERI’, der giver dig en gratis glasvase med på din første bestilling af blomster, hvis du bestiller her II

II Onsdag morgen startede med selskabet af min bedste veninde og morgenrarheder på Bottega Barlie. Det er altså virkelig en god måde at starte dagen på, og jeg er altid helt boblende glad, når jeg sætter kursen mod kontoret, efter en effektiv time med venindesludder II

II Det her lille, skøre, sjove menneske, er anledning til så store smil hver dag, at jeg næsten ikke kan begribe vores held. Tænk sig at hun er vores ♥ II

II Elskede Tullinsgade og Værnedamsvej. Så fine året rundt, men endnu mere magiske ved juletid II

II Julekaos in all its glory. Med glittede julekugler, hvid gløgg – selvfølgelig – og årets adventskrans undervejs. Resultatet af sidstnævnte er på Instagram her, og hold nu fast hvor er jeg glad for resultatet. Jeg havde jo ellers store ambitioner om at skulle kaste mig ud i den her, men i sidste sekund kom jeg heldigvis frem til, at vi min tid var bedre brugt på en mere overkommelig kreation, fordi #sænkbarrenmor. Kransen er stadig inspireret af Boligmagasinet, der guidede til 8 fine bud på årets adventskrans her

II Familie ♥ II

II Dyb koncentration hos min morfar og Mads under dagens vaniljekransproduktkion. Aldrig har jeg hygget mig mere med julebag, end jeg gjorde i dag. Det er som om, julen er blevet endnu mere forunderlig og vigtig at værne om, efter at vi er blevet forældre II

 

    Kommenter