Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

27. december 2020

Jeg kører på lavt blus herinde i juleferien, men jeg tænker, at det er I sikkert også mange derude der gør? Jeg kan i hvert fald mærke at jeg bruger lidt – tiltrængt – mindre tid på skærmen de her dage, mens de sidste julegodter fortæres, og vi prøver at være tilstede i nuet med Nola. Dagene flyder, præcis som de skal når man holder ferie, ud i hinanden, og der har været dage hvor vi slet ikke har været udenfor en dør. Ægte juleferie! Og vi snupper en uge mere i det tempo.

For mens juleprogrammet nu er slut for vores vedkommende, og jeg netop er blevet færdig med at af-jule herhjemme, er vi heldigvis ikke færdige med at holde juleferie, og vi glæder os over, at der er endnu en uge med minimalt på programmet, inden et nyt år og hverdagen kalder igen fra næste mandag. Indtil da tjekker jeg ind her i ny og næ, og i første omgang med en god håndfuld små rare glimt fra ugen der gik.

II Årets julepostkort fra min trekløver. Kæmpe kliche, men hold nu op hvor føler jeg mig heldig over at have de her to. Livet med dem fuldender mig på en måde, jeg ikke troede mulig, og uanset hvad 2020 har bragt af udfordringer føler jeg, at jeg er et godt sted, fordi jeg er der med Mads og Nola ♥ II

II Babybumpen og jeg på tur enter friskt grøn til øjnene. Jeg elsker december og jeg elsker jul. Men jeg elsker også at skifte de støvede julefarver ud med nogle friske, og jeg blev så oplivet af at trisse afsted med klare farver under armene og en sjælden blå himmel over mig den 23. december II

II Juleferieeftermiddage on point. Lykkeligvis har vi stadig en posefuld æbleskiver i fryseren, så jeg bilder mig ikke ind, at sæsonen for dem er slut endnu II

II 1. juledag sneg Mads og jeg os til en gåtur bare ham og jeg, mens Nola sov lur hos mine forældre, og inden julefrokosten skulle starte. Og jeg ved ikke om det var efterdønningerne af taknemmeligheden fra aftenen før, den frostklare himmel, lunende sol, og selskabet, men det føltes som en af de bedste gåture i mit liv.  Hvilket lyder helt skørt. Men det var bare så fin en stund som vi gik afsted i julestilheden, og havde anledning til at snakke om året der venter. Om lillesøster på vej. Om måske at være på vej i hus. Om alt det nye og uafprøvede som vi er så spændte og forventningsfulde omkring, selvom det også betyder slutningen på noget andet, vi har holdt uendeligt meget af. Livet som tre, og livet i byen II

II Sofasysler gode for sjæl og samvittighed. Oprulning af den kassefuld af stofbånd, som jeg reddede fra at blive til unødvendigt affald efter juleaften. Sådan en kasse glæder mig uendeligt, og nu har jeg igen lageret fyldt til at kunne pryde nye gaver i tiden der kommer II

II Et kærlig tak og på gensyn til årets julepynt. Lige så meget som jeg holder af alt december-glimmeret, lige så meget glæder jeg mig til at pakke det væk så snart juledagene er ovre. På det tidspunkt hungrer jeg efter at få lejligheden tilbage til sit vante jeg, og det kriblede derfor helt i fingrene for at komme igang med at af-jule i dag II

Kommenter